Glimtar av vecka 10 - 2017

Då så, då var vi tillbaka på banan igen, George på jobbet, Freja på förskolan och jag på VFUn (praktiken) trots att jag den här veckan borde fokuserat på en presentation på universitetet. Eftersom Göteborgs universitet har bestämt att det är 100% närvaro som krävs under praktiken var det bara att ta igen missade dagar från magsjukeveckan. Jag håller i ett projekt bland niorna med rubriken Creative writing så de fick skriva till musik, öva på inledningar, träna på vokabulär, skapa känslor, jag läste högt och de fick även läsa exempel själva och diskutera.
Bland sjuorna håller vi istället på med spökhistorier. De har fått göra i stort sett samma saker som niorna fast med andra övningar anpassade till deras nivå och tema.
 
Vi gick på dop och åt mat och tårta tills vi nästan skämdes.
 
 
Jag och Freja hamnade på en spontan playdate på en kall lekplats som sedan mynnade ut i en mycket trevlig fika hemma hos en förskolekompis till henne.
 
 
Presentationen gick för övrigt...eeh...bra? Jag hade skrivit in mina anteckngar i PowerPoint då jag tycker det är smidigt att ha dem på min presentationsskärm tillsammans med tidtagning och allt sånt där. Ja. Det var bara det att skolan har ju inte uppdaterat sitt Officepaket sedan förra seklet så några anteckningar kunde jag minsann inte få upp och någon tidtagning gick inte att se. Det blev till att freestyla på stående fot med enbart presentationsbilderna. Dance monkey, dance! Nåväl, efteråt blev det afterwork/school med en hög med kursare. Efter en lemonad gick jag hem, någon måtta fick det ändå vara, klockan var ändå halv sju. Ni kan kalla mig kalasapa nummer ett.
 
Göteborg kan vara rätt fint på sina ställen

Kommentera här: