Ryggskott

Gå och se Iron Man 2! Sambon ville genast se den en gång till (fast det fick han inte då parkeringstiden gått ut). Själv tyckte jag den var riktigt underhållande trots vuxna män som springer omkring i robotkostymer.

Idag vaknade jag av att sambon har ryggskott. Han försökte ta sig ur sängen men det var ett väldans frustande och pustande att till och med gråsuggorna körde om honom. Nu ligger stackarn utmattad på soffan (antagligen nerdrogad från tabletterna jag tryckte i honom). Själv ska jag skutta iväg och se på medan högstadieeleverna övar på Shakespearepjäser. Jippi.

Iron man 2

Trots att jag gått och blivit förkyld och sambon gjort något med ryggen så han ser ut som en krympling ska vi masa oss in till Göteborg för att se Iron man 2 ikväll. Och tro det eller ej, men den är inte i 3D. Känns redan lite uttjatat.

Sore throat

Jaha då var det dags igen. Vaknade två timmar innan alarmet skulle ringa av att jag hade ont i halsen. Bra start, verkligen. Ontet vägrar ge med sig, så nu dränker jag halsen i te, Bafucin och yoghurt (allt för att slippa svälja några bitar). Hur praktiken på högstadiet ska gå återstår att se. Så länge ingen feber dyker upp brukar ju sånt här gå bra.