GeKås

Hej jag heter Anna, är 21 år gammal och är numera ägare till en alldeles egen kylväska. För att samla ytterligare vuxenpoäng slog jag till på två kylklampar också. Kompensationen för detta medelåldersbeteende blev en röd- och vitrandig strandväska, 124 lösnaglar, en blå strandklänning, fotoramar och scrapbookingklistermärken. Fast det känns inte riktigt som om det väger upp ändå...

Yes, dagens uppdrag var Ullared och det gick relativt smärtfritt. Mitt enda problem är att få in i skallen att Pontus, Camilla och Désirée inte är mina egna barn. Men det är svårt när Villavillerkulla är nedsatt från 500 kronor till 279, Hello Kitty bedset finns med dubbla örngott för att inte tala om randiga klänningar som skriker att de vill bli köpta... Pippi och Kitty åkte tillbaka upp på hyllan men de randiga klänningarna stannade i kundvagnen.

Lillebror köpte porrbelysning (röd ljusslinga) till sin säng. Jo...det är sant...mmm jag vet... Han somnade ungefär femton gånger i bilen på vägen hem. Tror han har narkolepsi.


8 dagar kvar!

Jag ser ut.

Idag jobbar jag inte. Hemma och röjjer med lillebror istället, och hör och häpna så har jag putsat fönster helt frivilligt. Ikväll ska jag, lillebror och mamsen ner till Tio Pepe på middag för att fira att morsan går på semester i hela 7 veckor. Imorn ska vi ha folk här för att Johan kommit hem.

Nej nu ska jag borsta mattfransar, diska en stekpanna och sortera papper. Längtar efter Seattle!


11 dagar kvar!

Kiss och bajs

Det blir jobb imorgon med. 06.30 ska jag infinna mig på dagis. Nog bäst att gå och lägga mig snart. Fast först måste jag ta upp kattbajs och kattkiss. Mumsfillibabba! Not...