I väntan på en uppfräschning

Och medan jag bråkar med stilmallen och kodmallen för att fräscha till designen lite kan ju ni titta på ytterligare en bild av alla dessa körsbärsblommor. Om någon däremot tröttnat på dessa blommor kan den få rota runt bland alla koder istället så att jag kan få titta på de små rosa växterna. För jag har minsann inte tröttnat än.

Liseberg igår

Femkamp på Liseberg

Efter Heaven 23 fortsatte vi eftermiddagen igår med ett besök på Liseberg - femkamp stod på schemat. Först ut hade vi luftgevärsskytte. Pappa och lillebror fick exakt samma poäng och jag hamnade några bakom. Vidare mot Huggkubben där jag tog revansch genom att vinna.Nästa stopp var Waterball där pappa och jag lyckades få i 16 bollar var. Lillebror stannade på 14 och låg nu sist (trots att det var hans födelsedag vi firade).

 

 

Vidare mot Biljakten där jag förlorade jättemycket och så avslutade vi med att skjuta slangbella på burkar. Både jag och lillebror lyckades får ner exakt noll burkar medan pappa visade talang på att få ner hela sju stycken och vinna en spiralorm. Den sitter nu och väntar på att bebisen ska komma ut i oktober. Pappa är stark motståndare till mjukisdjur och ville absolut inte ha med den hem.

 

Spruta vatten i ett minilitet hål gick ju inte så lysande för egen del

 

Åh, så fint

 

Efter en mjukglass, lite gloende på de gröna kaninerna och noll i vinst på lyckohjulen drog vi oss mot utgången. Solen hade gått i moln igen och det började bli riktigt kallt. Vi tog vagnen tre stopp hem till mig, sa hej då och så gick jag och sov middag några timmar senare än planerat.

 

Hej då Liseberg!

Pappa tyckte inte om glashissen

Jamen när ska man börja en söndag om inte 06.29? Det är ju för bövelen tidigare än en vardag. Ja men jag tar och sover lite middag under dagen så blir det bra tänkte jag och ställde mig och gjorde lunch till George som skulle spendera dagen på Hisingen med sina polare.

Så ringde lillebror. Han skulle träffa pappa i stan för att luncha och de hade bestämt att vi skulle träffas hemma hos mig. Så det var ju bara att storstäda lägenheten på två timmar. De kom, de var här och tio minuter senare åkte vi spårvagn mot Korsvägen för att ta hissen upp till Heaven 23. Det vankades räkmacka minsann.

Big Glenn inne på Liseberg

 

Gothia Tower