Grattis


Idag hade Harry Potter fyllt 28 år om han funnits på riktigt. Men Filip fyller i alla fall 18 år idag. På riktgit. Grattis till dem båda!

20/7 Rainforest Café

Ryan och Molly släppte av oss vid Enterprise Rent-A-Car där jag hyrde en mörkröd chevrolet-cobalt. Vi stoppade ner vår packning i det förvånansvärt stora bagageutrymmet och ställde in vår GPS (ingen av oss hittar i Los Angeles, speciellt inte George som har världens sämsta lokalsinne) på hotellt vi skulle bo på följande tre nätter. Vi var ute i så pass god tid att vi hann käka lunch på IHOP (Internationell House Of Pancakes), där jag beställde crepes med apelsinsås. Det visade sig vara vanlig jävla marmelad.

När GPSen (som George döpte till Nathalie) senare säger arriving at destination har vi tre palmer på vår högra sida. Det var bara början på Nathalies historia. 100 meter längre fram hittade vi hotellt i fråga, checkade in och dumpade grejerna, för att åka och köpa vatten och mellanmål inför de kommande dagarna vi skulle spendera på Disneyland.

Tog oss ner till Downtown Disney (restauranger och affärer utanför Disneyland) för att äta på Rainforest Café (Nathalie hade en oändlig lista på restauranger inprogramerad). Det är en restaurang i djungelmiljö, med gigantiska akvarier, vattenfall, apor i taket, overkligt stora fjärilar på väggarna osv. Till och med vädret ändrades, så då och då kom det åska och blixtar medan vi åt den otroligt goda maten. Aporna skrek medan det mullrade. Vi snackar rörliga låtsasapor med riktiga apskrik. Stället var utan tvekan prisvärt och jag kan varmt rekomendera den som åker till Disneyland i Kalifornien att äta här. På vägen ut kikade vi runt i deras presentshop men höll oss i skinnet och köpte inte en endaste pinal.


Väl tillbaka på hotellrummet hade vi glömt sätta på AC:n så rummet kokade. Full fräs på luftkonditoneringen för att över huvudtaget kunna andas.

19/7 Pirates dinner

Helt underbart att vakna upp brevid George igen, trots att det var på en soffa. Större delan av dagen hängde vi med Ryan framför Guitar Hero. Molly jobbade och hade därför bilen, men jag kunde inte komma på något som skulle vara bättre än att sitta tätt intill George hela dan och vara sådär jobbigt kär så att alla andra kräks på en. ACW. Annoying Couples Warning.

På kvällen hade George ordnat biljetter till Pirates dinner. Man sitter ner och äter middag medan man ser på och medverkar lite i en piratshow. Vi hamnade i den blå sektionen och hejjade därför på piraten Benjamin Blue. (Fanns fem andra färger/pirater till).
Vi hade alla sett fram emot middagen (eftersom jag hade fjärilar i magen hade jag levt på Coca Cola och Pringles under dagen) och blev därför ytterst besvikna på maten som var i klass med flygplansmat...
Men showen var det absolut inget fel på, och vår pirat fick prinsessan till slut, så vi kände oss nöjda ändå.