Att förbereda en längre flygning med en 2,5-åring

Nu är det bara några veckor kvar tills vi flyger över Atlanten för att bevittna ett bröllop på den amerikanska östkusten. Känns spännande att besöka en ny del av landet och samtidigt lite tråkigt att inte ta oss till den välbekanta västkusten den här gången. Nåväl, vi har själva sagt att vi vill besöka nya ställen och inte bara "åka hem och hälsa på" varje gång vi får tillfälle att resa.
 
Försöker förbereda mig till tusen på hur det hela ska gå som smidigast då jag aldrig har rest med barn förut. Airshell till bilbarnstolen måste bokas, oklart om vi får checka in vagnen vid gaten och därför måste vi ha en plan B under mellanlandingen i Tyskland då vi ska vara där större delen av dagen (9 timmar mellan flygen), jobbar på underhållning, klurar på smart flygmat, vad vi bör packa i handbagaget, börjat inhandla reseapotek, måste hämta ut pass, måste ordna kläder till mig själv till festligheterna, fixa inresevisum och så vidare i hundra år.
 
Känns knäppt att säga att vi ska till Boston när bröllopet inte ens är i samma delstat men det är nära nog (45 minuter utanför Boston så vi lär ju besöka staden ett par gånger trots allt).
 
Frejas baseball hon fick från mamma som var i Boston förra året