Back to school

Imorgon börjar jag i skolan igen. Har inte gått i skolan på över två år, så lite nervös är jag allt. Den här gången blir det på Göteborgs Universitet, på lärarprogrammet. Hade tänkt utbilda mig till gymnasielärare. Har minst 4,5 år framför mig. Känns rätt skönt att veta vad jag ska göra inom de närmsta åren, samtidigt som jag vet att det kommer bli mycket slit och många sena kvällar. Ska ta pendeln in med Malin Magnusson (som också kommit in på lärarprogrammet) imorgon vid 07.45. Ska infinna oss vid Vasakyrkan klockan nio, och vi vill gärna vara i tid.

Har strukit fyra skjortor (varav tre fortfarande är skrynkliga på nåt vänster), och jag tänkte fylla pennfacket med diverse pennor, för att vara på den säkra sidan. Pärmen är organiserad så det enda som fattas är månadskortet till tåget och det införskaffas imorgonbitti.

Uppdateringar om helgens partajande kommer så fort jag hinner.

Nu ska jag vika resten av tvätten så jag får plats i sängen.

Hjälp sökes

Enda sen blogg.se uppdaterade sig har min högra kolumn varit helt störd och länkarna har suttit jättefult. Byter jag bakgrund kommer länkarna rätt, men jag VILL INTE ha någon annan, jag tycker om min gröna. Någon som har något förslag? För det är bara på den gröna bakgrunden som länkarna fular sig... Hjälp mig!!


I övrigt ska jag till Halmstad ikväll för att fira att Yvettes kära pojkvän fått permanent uppehållstillstånd här i Sverige (kommer från Indien). Tänkte passa på att fråga hur de gick till väga, då George med all säkerhet kommer få gå igenom samma procedur. Tanken är att han ska flytta hit nästa sommar, men vi har inte pratat med varken skola eller myndigheter än, det ska göras i december.

Även kommit underfund med hur Länsförsäkringar tänker när någon (a.k.a. jag) ansöker om autogiro och ändå får fakturor.

Jo men visst, nu höll jag ju alldeles på att glömma mig. Parkettgolvet är på god väg. Snickarna kommer tillbaka på måndag för att slutföra arbetet. Nu har vi ingen nivåskillnad i vardagsrummet längre (jag som just börjat vänja mig vid att ta ett steg upp till badrummet).

Nu är det nog läge att packa en övernattningsväska (ska sova på Josses soffa inatt tillsamans med hennes katt) och hoppa in i duschen. Ska möta Josse vid halv sju för att sen promenera hem till Yvette och Shekhar för att äta middag.


105 dagar kvar tills George kommer!!

Lunchkladd

På jobbet är det inskolningar av nya pluttar. En av dem stod brevid mig när jag satt på trappan under förmiddagen, med sitt huvud i mitt knä och sov... Till lunch var det köttfärssås och spaggetti. Tror fortfarande jag har kvar på ögonlocket, det klibbar lite där.

Just nu är det två snubbar här och mäter i vårt vardagsrum. Räknar på spånskivor och kvadratmeter. Den yngre snubben (min ålder) gullar med vår fluffiga katt. Nähä nu hade de mätt klart och ska åka och köpa matrial. Tjing så länge.

Då får jag väl passa på att äta något innan de kommer tillbaka.


107 dagar kvar tills George kommer!!