Vem vill vara ute?

Vad hände med sommaren? Den var här när jag kom hem från USA i juni, men sen gick den i idé och lät hösten dyka fram flera månader för tidigt. Det ska väl inte regna från sidan på grund av halv orkan i juli heller?!
Så var det inte när jag var barn. Hela juli spenderade jag ute på diverse gräsmattor med grannungarna och lekte till skymning varje kväll. Då var det minsann jättejobbigt om någons mamma bestämde att dens barn skulle komma in och äta, då var ju vi andra tvugna att stoppa lek och vänta. Nu har jag verkligen inga problem med att vara inne och äta hela tiden.

3 veckor kvar

Om tre veckor flyttar den här knäppskallen hem till mig.

Gammal bild från 2006 (dvs innan jag kände honom)

Promenadbilder

Då jag hade extra ont i ryggen igår bestämde jag mig för att ta en promenad för att se om det var brist på motion som var problemet. 4500 steg senare kom jag hem och tränade med WiiFit och WiiSports i 90 minuter. Då motion inte verkade hjälpa (vet att det handlar om regelbundna pass men jag vill ha resultat med en gång) satte jag mig istället i soffan med några sega nachochips, en skål med dipp och såg på Gladiator. Hällde senare ut alla chipsen i soffan då jag hade svårigheter med att skilja på upp och ner på påsen.