Tjejmiddag

"Pendeln är försenad"
"Min buss är seg"
"Vi sitter på tåget nu"
"Vilken buss går upp till dig?"
"Jag missade bussen"
"Jag hann med bussen"
"Jag har inget varmvatten"
"Hej, jag är vilse"
"Det står ingen vid taxibilarna"

Är det så konstigt att jag inte var klar med maten?

Men med tacos och glass i magen blev det rätt bra till slut. Och en jävla massa disk. Den ena knäppa historien efter den andra avlöste varandra och 03.00 slocknade ögonen på mig och Halmstadtjejerna. 09.00 öppnades de igen och det var dags att säga adjö.
Tack för de fina presenterna <3

Klockan är nu halv två och jag har fortfarande inte ätit frukost. Totalbrist på energi.


And remember; in Sweden we rape all the time.

Finally 21

Förra veckan var det jobb i Gällinge tre dar och Älskogsbräcka en. Onsdagen var ledig så jag passade på att skicka två paket till USA, ett till George och ett till Pontus.
Lämnade även in min bil på fredagsmorgonen för att byta ABS-bromsar. Senare under dagen ringer Leffe och säger att han behåller den tills på tisdag för delen han fått från leverantören var trasig.
Naturen har även bjudit på fantastiska konstverk då jag åkt till och från jobbet. Just look for yourself.

Lördag 17 november var det fest i Älvsåkers byggdegård. Sprang på en hel del oväntade människor, åt väldigt god mat och hade allämnt trevligt tills alla weirdos kröp fram ur sina grottor och försökte sig på den sociala konstformen.

Söndag 18 november var dagen då jag fyllde 21. Började med att lillebror och Sara Johansson får för sig att ringa vid åtta på morgonen för att gratta. De var lagom salongsberusade hemma hos Mikaela på svenskfest i Seattle. Medan mamma fixade standardfödelsedagsfrukosten ringde jag till George som ringt 04.30 för att sjunga för mig i hopp om att vara först med att gratta. Han var nummer sju. Men först med att sjunga i alla fall. Sen sjöng mamma och det blev paket och frukost på sängen. Sen gick vi och lade oss igen.
Mammsen lagade all maten (bl.a. förrätten jag fått inspirationa av hemma hos Sara) och jag städade hela huset, släkten kom, mer paket, telefonsamtal mittimaten från Seattle igen (denna gång från min andra familj) samt Sara och när kaffet var uppdrucket var kvällen slut. Nu har jag startkablar till bilen.
Jag får nu köpa alkohol, gå in på nattklubbar samt hyra bil i USA.

Denna veckan har varit fyra dagar i Älskogsbräcka och en i Gällinge, fullt ös halvt medvetslös. Hämtade ut bilen på onsdagmorgonen i alla fall. Efter jobbet åkte jag och köpte svenska utgåvan av sista Harry Potter-boken så nu äger jag alla sju. Har även varit i Sveriges första scrapbookingbutik på Danska vägen i Göteborg där jag fick presentkort från mina kusiner.

Lördag 24 november
dvs idag, blir det tjejmiddag hemma hos mig. Ska bara handla mat, städa, laga mat, stryka, duka, duscha och ha ångest över vad jag ska slänga på mig för en gammal trasa.

Idol-irritation

Vad fan är det med svenska folket?! Va?! Vem röstar på Andreas i Idol? VEM?! Jag känner inte till någon. Jag ser liksom inte målgruppen framför mig. Den finns då inte i Kungsbackaområdet och inte i Enköping heller. Helt ofattbart att Daniel åkte ut. Det går liksom inte in i min hjärna. Hejja Marie nu.

Dagens överraskning; Westlife existerar fortfarande och Nicky är lika snygg som han var under guldåldern, men Mark har änna pluffsat till sig.

Seaste nytt från George; han kommer ut 18 november nästa år men kan ta ledigt 60 dar innan det = kommer hit i september nästa år = LYCKA!!

Sara - hoppas ni får det underbart i Italien nu! Och mammas kommentar var menad som en komplimang, hon syftade på Ronja, inte en rumpnisse.

Frida - glöm inte dansmattan.