Blondie goes blonde

Jag infinner mig på en frisörsalong ungefär två gånger om året. Idag var en sådan dag. Min standardfrisör öppnade sin egna salong (well, ihop med en kollega) i centrala Kungsbacka i måndags och där är så fint och framför allt stort (till skillnad från förra stället). Sväng inom Hårkompaniet (vid Handelsbanken) så får ni se själva.

Hur som helst så var det dags för renovering av mitt huvud inför bröllopet om drygt två veckor och jag är som alltid väldigt nöjd med resultatet.

 

I övrigt har jag köpt plugg, gått på promenad och sovit middag. Kan den här sjukdomsveckan ta slut snart eller? Den kommer ju ta knäcken på mig. Inte för att jag går omkring och kräks, men jag kan fortfarande inte äta utan att magen krampar ihop. Två bett på en macka kommer man inte så långt på.

På väg tillbaka till verkligheten

Jomen hörrni, jag mår visst bättre nu. Visserligen sitter jag mest still och ritar julmotiv i mysbyxor, men har ändå tryckt i mig en kvarts pizza och tre kanelgifflar under dagen. Imorgon ska jag ner till Kungsbacka för ett frisörbesök och så ska jag köpa plugg så vi får upp hyllan i köket någon gång.

Älskade ProMarkers ♥


Julmusiken har spelat hela dagen för att jag riktigt ska komma i stämmning

Bloggkärlek del 5: Queen of bandits

En tjej jag är väldigt glad att jag har lärt känna genom bloggandet är Ida (Queen of bandits). Kreativiteten och inspirationen men framför allt hennes positiva inställning i kommentarsfältet. Konstruktiva kommentarer. Den bästa sortens kommentarer.

Efter en tids bloggpaus är hon tillbaka och för det är jag evigt tacksam. Du har varit saknad ♥

Ni har väl inte missat hennes Creative Bandit Network?