Att kunna gå. Utomhus. Själv.

I lördags (22 februari) bestämde sig Freja för att nu var det slut på krypandet, nu skulle hon bara gå. Så det gör hon. Går och går och går. Vi sitter fortfarande och är imponerade och har inte riktigt vant oss även om det är väldigt behändigt att bara kunna sätta ner henne på golvet och så går hon iväg utan att ramla. Så då har det blivit dags att öva på samma sak utomhus i ytterkläder.
 
I tisdags var det minsann vårväder men 9 plusgrader och sol. Jag och Freja mötte upp mamma och så tog vi oss till två olika lekplatser. Den ena i solen, åh så skönt men inte mycket för Freja att göra (förutom just att öva på att gå och gå och gå). På den andra lekplatsen kunde hon åtminstone gunga och leka i en lekstuga men där var det skugga och rätt kallt efter en stund. Går det att få både och? Mycket vill ha mer och allt det där...
 
 

Brunt slem någon?

Pappan i den här familjen är sjuk. Inte sådär manligt sjuk som jag trodde från början utan faktiskt sjuk på riktigt med infektion i lungorna och penicillin och sånt där. Då får man se på Shrek 2 mitt på dagen om man vill.