Bland halvätna mackor och kräkiga pyjamasar

När man vaknar för dagen vid elva och solen går ner vid fyra, då blir dagarna väldigt korta. Det känns med andra ord som om jag inte får gjort ett enda dugg. Någonsin.
 
 
Men idag när det enda som fanns till frukost var skalken på brödet, då ställde jag mig och bakade frallor. Doftade gott i hela lägenheten (som är i saneringsbehov). Fattar inte hur det kan bli så stökigt på bara ett par dagar. Stövlar, skötväskor, blöta frottéhanddukar, diverse glas, bebisstrumpor, halvätna mackor, kräkiga pyjamasar, presentpapper och obetalda räkningar i en enda röra.
 
Var iväg och hälsade på på kontoret i eftermiddag. Freja uppförde sig exemplariskt där vi satt och åt donuts och gullade med hennes små fötter men tog igen det när hon kom hem. Visserligen skönt att kunna vara ute offentligt med henne utan att behöva oroa mig över att hon ska vråla över hela spårvagnen men varför måste hon hålla på och knorra och gnälla och sura och kräkas heeeela kvällen för att kompensera? Just nu har hon pyjamas nummer fyra på sig för kvällen och låter som en knarrig dörr med inslag av arga kattvrål.
 
(Eller nej det gör hon inte alls för jag blev tvungen att ta upp henne och sätta henne i bärselen för att hon till slut skulle somna. Så nu snarkar hon med näsan mellan mina bröst).
 
Tidigare ikväll (bara pyjamas nummer två) under ett par minuter när hon faktiskt sov bredvid mig på soffan.

Instagrammade stövlar

Under de få timmar det var dagsljus idag satt jag på Handels med Cecilia och Sofia för att plugga engelsk grammatik. Ska vi bestämma att jag fotar skor imorgon istället? Lite svårt nu vid elva på kvällen när jag har en hungrig bebis och migrän. Bra, imorgon it is.

Använde åtminstone de svarta stövlarna under dagen och Instagrammade dem.

Min bäste vän Stinky

Frejas favoritsysselsättning de senaste dygnen har varit att ligga och råstirra på Stinky i Muminmobilen. De andra figurerna är inte lika intressanta, tror det beror på att hon ser Stinky bäst då han är helt svart och gör sig bra mot det vita taket (vitt Mumintroll mot vitt tak gör sig sådär). Det har varit allt från glädjetjut och leenden till rynkade ögonbryn och argt morrande från hennes sida. Och som hon vevar med armar och ben! Igår höll hon på i över en timme och somnade sen helt utmattad för att sedan börja om igen när hon vaknade.