Kvällspromenad

Tänk vad solen gör skillnad. Vi tog oss en liten promenad vid åtta-tiden och tyckte det var en helt okej tidpunkt att traska runt i grannskapet. Det hade verkligen inte varit okej för bara tre månader sedan.


Just nu håller sambon på att få igång sin dator som har stått och skräpat sedan i höstas. Än så länge fungerar allt utom ljudet.

Mors Dag

Jag tänkte jag skulle börja dagen med en hjärtattack...


...men när det inte gick spädde jag på med en pralin från mamsens låda hon fått från sin käre son (hade frukosten inte tagit kål på mig så kunde ju inte en chokladbit skada). Av mig fick hon Martina Haags nya bok.

Hemma hos Elisabeth

Gårdagen började med att jag 07.38 steg ur sängen för att baka valnötsbröd. Några timmar senare var jag sprayad i håret, glittret låg på ögonlocken och benvärmarna satt på plats för att ha en liten dansuppvisning på Kungsbacka torg tillsammans med lillebror. Så bort till Willys för att inhandla dricka, tog pendeln in till Göteborg, strosade runt i Nordstan, köpte vitlöksbröd, fikade lite och så till sist mötte vi upp Line och Andreas.


Det var dags att ha en liten reunion i form av knytkalas med mina kära kursare från IT-universitetet. Vi packade in oss i bilen och åkte hem till Elisabeth som bor i Vara (10 mil nordost om Göteborg). Där blev det rundvandring både i huset och på gården (tyvärr glömde jag ta kort på de fina hästarna).


Vi höll oss alla sysselsatta med att skära grönsaker, kleta ost på kex, passa potatisgratänger, marinera kött osv. Bilderna får tala för sig själva.

Vi kommer gärna och hälsar på igen!