Majskrokens bäste vän

Bästa skolavbrottet någonsin, barnvaktande av denna trollunge:

Sist var det påsklämmorna som gjorde succé, så även denna gång ihop med några värmeljushållare. Annars fungerade hårtorken som en utmärkt leksak. Och vem kunde ana att torra Corn flakes var så goda?

Vi avverkade två lekplatser denna onsdagsförmiddag och både George och jag fick vara the bad guy som släpade med oss en synnerligen upprörd 1,5-åring som inte alls ville gå hem. Tur majskrokar finns. Och hundar.

Efter tre timmar var det roliga slut och jag fick sätta mig på spårvagnen mot skolan för att skriva om miljöarbete, miljöperspektiv och miljöansvariga personer.

Liva upp stämningen

Medan jag projektarbeter till förbannelse (ni anar inte hur trött jag är på det här nu och då har vi fortfarande två veckors jobb att utföra innan det hela är över) så tycker jag vi livar upp stämningen här med en sån där bild som ju är så populär nu för tiden:

So true!

Kompromisser är för mesar

Är det verkligen meningen att projektarbeten om hållbar utveckling ska suga ur all energi ur denna arma kropp? Och den som kom på det här med grupparbeten, hur tänkte den egentligen när den rekommenderade tre personer att arbeta tillsammans. Det är ju så ojämnt det bara går att bli. För att inte tala om alla kompromisser. Kompromisser betyder ju bara att ingen får som den vill och att alla blir lite småsura.

Jag föredrar enväldig härskare eller något annat ödmjukt.

Dagens nöje består av lägenhetsvisning (min kära mamma är på jakt efter nytt boende).