Studielån

Har fått ett nytt beslut från CSN om att de nu beviljar mig studielån (från början sa de nej). Så livet blev genast mycket enklare.

Imorgon ska jag på VFU-möte och äntligen få veta var min placering blir. Är lite nervöst faktiskt, man vill ju att det ska fungera bra, då man helst ska stanna på samma VFU-plats under hela utbildningen.

Har för övrigt köpt en ny mascara från Clinique (jättebra märke då jag är överkänslig mot det flesta andra mascaror). Den här nya mascaran sitter toppenbra på hela dagen. Problemet är att den sitter toppenbra även när jag ska tvätta bort den. På instruktionerna står det att man bara ska använda ljummet vatten (inga make-up removerprodukter osv) och jo efter att ha gnuggat sönder ögonen försvinner ju den svarta färgen... Det kan ju inte vara tanken att man ska bända bort färgen från fransarna..? Har försökt med Garnier clean & fresh make up-remover (den bästa av dem alla och trogen vän i badrumsskåpet) men icke! Den är för böveln inte ens vattenfast!

Vuxenpoäng

Igår köpte jag alltså min första Tupperwareprodukt - en supersmart lunchlåda med avdelningsfack och grejer. Hur många vuxenpoäng får jag för det?

Idag har det varit full rulle; först föreläsning, sen seminarie, slängde mig på spårvagnen mot centralstationen för att hoppa på pendeln och slänga i mig en sallad till lunch (alla vet ju hur långsamt jag äter, så att trycka i mig en hel kycklingsallad på 20 minuter gav mig lite magknip), tryckte plattan i mattan ner mot jobbet i Onsala (klev in genom dörren och bytte genast 6 blöjor på raken, underbart välkomnande), körde hem för att sätta mig och svara på mejl och fortsatte sen med att göra pastasallad till hela familjen.
Nu ska jag bara läsa ett litet papper tills imorgon och sen ska jag lägga huvudet på kudden för att vakna upp och ha en något lugnare morgondag.

För er med katt; gå in på Emelies blogg och kolla in inlägget Vår bebis.

Seattle update

Pratade med alla i min amerikanska familj igår. Toddi letade efter raggsockar uppe på vinden, Désirée åt på en klubba samtidigt som hon sa att hon älskade mig, Camilla skulle plocka svamp som hon inte skulle äta, Pontus hade en lång förklaring vad som hänt med Malins knä och Markus försökte få ut familjen genom dörren mot fotbollsträningen. Det vanlliga kaoset med andra ord. Det är alltid lika roligt att prata med dem, för de blir så glada när jag ringer.

Har numera bytt ut en gammal tavla med en kattplansch, mot en på mina barn från juliresan. ----->

Annars blev det inte mycket gjort igår. Följde med mamma till Kvantum för att tänka på annat än att jag och George inte kunde vara tillsammans på vår dag. Åt jättegod middag och såg på Forrest Gump. Kommer aldrig tröttna på den filmen.

Idag har jag en lista på saker jag måste göra (allt för att undvika Perspektiv på en skola för alla). Saker som vika tvätt, gå en promenad och dammsuga.

Ikväll ska jag på Tupperwereparty hos Frida (vuxenpoäng).