Spårvagnar, reflexer och eventuellt en bärsele

Så vi hälsade på kontoret tidigare idag. Kul att se hur de har det nu för tiden i de mycket mysigare lokalerna. Och vi blev bjudna på köpemuffins med maräng på toppen!
 
När vi senare skulle åka hem skulle jag ta spårvagnen själv (George skulle till jobbet). Nu finns det fyra olika sorters spårvagnar här i stan. En jättegammal med mycket smala manuella dörrar med trappor överallt, en gammal med automatiska dörrar med trappor överallt, en halvgammal med låggolv på mitten och så den nya italienska med låggolv överallt. De med låggolv är att föredra när man är ute själv med barnvagn så självklart kom det bara vagnar med dumma dörrar och dumma trappor och dumma människor som skulle hem från sina jobb (klockan var strax efter fem).
 
Big Glenn tidigare ikväll
 
Så jag tog en italienare till Korsvägen och promenerade hem därifrån och hela vägen tänkte jag på reflexer.
 
Note-to-self: Köp fler reflexer! De insydda i vagnen räcker inte även om de fyller sin funktion.
 
Och Freja var en superunge hela tiden dvs sov hela vägen hem. Tur det, jag hade inte velat amma på St. Sigfridsplan. Nu ska jag spendera resten av kvällen med att uppdatera min e-mail tusen gånger i minuten, har hittat en bärsele på blocket som jag VILL ha så jag hoppas säljaren ska mejla tillbaka a.s.a.p!
 
Gullungen igår

Härmapor på Ica Maxi

Igår klagade George på bihålorna och Freja låg och snarkade högljutt och var allmänt bökig men idag verkar båda må bättre. En 24-timmarsförkylning hoppas vi på.
 
Vi ska under eftermiddagen förbi kontoret jag jobbade på i somras. Eller nej, det NYA kontoret, de har bytt lokaler. Jag har fyra kollegor som är jättenyfikna på vem som bökade runt i magen i somras och så ska George skriva på ett kontrakt (ett litet extraknäck som studiehjälp).
 
Som om inte det vore produktivt nog har jag beställt tid för urkoppling av airbag och däckbyte på bilen i nästa vecka. Och duschat. Och George har jobbat på årets konstellation av pumpor. Minns ni förra årets som han gjorde till sitt jobb förresten? Igår hittade jag en på Ica Maxi som var skrämmande lik (om än inte lika cool). Återstår att se hur årets kommer att se ut.