Söndag i Halmstad

Vad gör man på en söndag? Inte mycket. Så jag och George satte oss i bilen och åkte ner till Halmstad för att luncha med Helena på Harrys. När alla tre var mätta och nöjda åkte vi hem till Helena för att titta på hennes nya lägenhet. Betydligt större än hennes förra studentlägenhet på 21 kvadratmeter...

Sen åkte vi hem till Yvette och Shekhar på fika. De har dessutom stenkoll på allt vad migrationsverket kan ställa till med (Shekhar flyttade hit från Indien för inte allt så länge sedan) så det blev en del snack om det. Killarna fann snabbt att de hade samma dåliga filmsmak så det klickade perfekt. Efter både Guitar Hero- och Tekken 5-turnerningar fick vi slita oss för att åka hem.

En mycket trevlig söndag.

Lämna tillbaks mitt spel!

Igår var vi modiga nog att ge oss ut bland alla andra i rea-rushen. George köpte sig en mp3-spelare men annars var det för långa köer för att ens tänka på att ens gå in i affärerna. På kvällen kom Anna-Lena och Lina förbi på en snabbfika. Både lillebror och George var uppslukade av Guitar Hero och dagen gick alldeles för fort.

Idag åkte jag och min andra hälft till OnOff för att köpa en sladd till hans mp3-spelare då den han fått med är 12 cm lång(seriöst). Aningen jobbigt när hans USB-portar sitter på baksidan av datorn (som han har i Centralia). Vi hittade en tre meter lång sladd som borde duga.
Efter middagen tog vi en sväng till Frida och Patrik där även Daniel, Tobbe, Calle, Sandra och Jocke hängde. Deras hus är som en fritidsgård. De har precis köpt ett Wii och bara idag hade de spelat närmre tretton timmar... Jag började installera mina Sims-spel men upptäckte att mitt Nattliv är BORTA. Den som tagit det - lämna tillbaka det genast!! Om inte annat så har du ett så vill jag hemskt gärna låna det (bara att installera - behöver ej skivan för att spela).

Försökte ge oss på idén med att ta juliga kort framför granen, utan några vidare resultat.

Imorgon ska vi ner till Halmstad. Först luncha med Helena och sen möta upp Yvette och Shekar.

Juldagen

Dagen man inte tar av sig pyjamasen på hela dagen. Det enda man gör att att leka med sina julklappar. Och äter överbliven julmat och massor med godis. Jag och George började morgonen med några rundor på Mario Kart och fortsatte med baseball och när Johan masade sig upp tog vi en runda på golfbananockså (jag vann).

Sen blev det storfrukost med ALLT på bordet i stort sett. Allt från risgrynsgröt och strömming till skogsbärsyoghurt och Onsalakorv. På något vis råkade jag och George somna i över en timme men när vi kom ner igen öppnade vi det sista paketet som låg under granen (mamma hade sparat det). Och tror ni då inte att det är Guitar Hero World Tour till vårt Wii!

Jag suger än så länge men det ska det bli ändring på.

Tänkte även göra ett tackkort till morfar och använda mina embossinggrejer jag fick från honom. Och så tänkte jag knåpa ihop ett par örhängen och läsa min bok (The Tales of Beedle the Bard - J.K. Rowlings senaste bok. Boken som Hermione får av Dumbledore i sjunde Harry Potterboken).

Och ett måste är Polarexpressen!