Ziplocks = <3

Det här är sista dagen jag tänker vara hemma från jobbet. På måndag ska jag tillbaks. Så är det bara.

Igår fick jag min alla hjärtans dag present från George. Avin från Hydro sa att jag kunde komma och hämta den efter klockan 16.00. "Stort brev" stod det att det var. Det var fel. Det var en kartong, lika stor som den jag skickade hem mina böcker i från USA för ungefär ett år sedan. I kartongen låg;

- kvarlämnade kläder
- Cinnamon swirls (frukostflingor)
- 2 pkt av Kellogs Nutri grain cereal bars (hallon och blåbär)
- 2 storlekar på ziploc påsar
- Ritz bits sandwiches med jordnötssmörsmak
- 2 pkt rasberry lemonade drinkmixpulver
- shampoo från John Frieda
- storpack med Wonka Nerds
- chokladhjärtan med Nalle Puh-figurer
- en stor chokladkossa
- stooor påse med Doritos (nachosmak offcourse)
- två flaskor NyQuil for cold and flu
- servetter med hjärtan på
- svarta sopsäckar

Nu kanske inte ziplocpåsar och cereal bars låter romantiskt i dina öron, men för mig är det det! Det betyder att han har lyssnat på vad jag har sagt att jag saknar från hans land. Salta kex med jordnötssmör är mycket mer omtänksamt än ett guldhalsband. Jag var lyrisk hela kvällen över mina Doritos och Wonka Nerds!

Now that's true love.

Läkarintyg

Mamma körde ner mig till Kungsbacka närakut igårkväll och jo men visst fick jag ett intyg till försäkringskassan på att jag var sjuk. Samma braiga doktor som igår. Slapp till och med betala för besöket.
Diagnos; lunginflammation.
Symptom; hosta och tecken på lunginflammation.

Jahopp.

Min ambition för dagen är att sakta masa mig till brevlådan och posta Pontus Skalmanvykort. Och duscha. Och ringa jobbet. Och betala bilskatten. Sen är ambitionsmätaren fylld. Usch är det redan onsdag..?
Bilskatten betald, jobbet ringde mig och Skalman är postad. Nu ska jag bara ta några magnecyl för att få bort ryggont och bihåleont innan jag släpar mig in i duschen. Först av allt ska jag släppa in katterna från altanen. Baloo ylar.

Kill i halsen

Försök aldrig skriva nåt som har med sjukvård att göra när du har en morsa som jobbar inom den sektorn + en polare som är på väg dit. Fine, ett CRP. Högt var det i alla fall = jag är fortfarande sjuk.
Idag går jag hemma och hostar samtidigt som jag försöker få tag på ett sjukintyg till arbetsgivaren.

Regnet ramlar ner från himlen utan uppehåll, så det blir ingen promenad idag. Såg däremot filmen Cold Mountain i förmiddags. Jag förstår att Renée Zellweger fick en Oscar för sin tolkning av Ruby. Jättehemsk film. Men bra.

Annars händer absolut ingenting. Skrev ett kort till Pontus men daterade det inte, då jag inte vet när det kommer bli postat... Baloo gör tappra men meningslösa försök till att få mat.
Jag vill inte vara sjuk mera nu! Jag är trött på det, jag vet hur man gör och nu vill jag inte göra det längre! Nu räcker det! Jag kan inte ens gå NER för trappan utan att få en hostattack, kan knappt sitta still utan att det killar i halsen och försöker jag ens tänka på att ta ett djupt andetag så *HOST HOST* är jag igång igen. Det är ju inte ens slemhosta längre, bara irriterande rethosta. Vad är den bra för?!

Om närakuten kunde ta och svara så det åtminstone känns som att jag har gjort något idag...
Närakuten ger minsann inte ut några sjukintyg om de inte får titta på mig. Det var ju det de gjorde igår... Och de har ingenting att göra med Kungsbacka vårdcentral så hur ska de kunna veta att jag har varit hemma sen i onsdags..? Samarbeta någon? Nej, nej, hemska tanke.