Bokrea

Årets bokrea övertygar inte direkt. Jag ville inte köpa varenda bok jag såg. Men några fynd blev det. Jag kan ju inte lämna en bokaffär utan att köpa någonting!

Jag ser det TÖAR...

Idag TÖAR det hemma hos oss och jag är riktigt glad.

Sambon skottade loss min bil igår så idag ska jag ut och lufta den en stund. Det blir även shoppingrunda med bästaste Frida och senare under dagen blir det stök-i-kök då det är dags för mer müsli, en omgång lemon curd och eventuellt något chokladigt.
En liten tjej (okej hon är inte så liten längre) som är glad åt snön är Camilla (mitt amerikanska mellanbarn). Fast familjen var tvungen att åka några timmar upp i bergen för att hitta snön, för i Seattle är den då inte.

Enough!!

Nu räcker det!! Sambon har gått och klagat på snön i två månader och nu har han till slut fått medhåll från min sida. Jag kämpade tappert med att gilla snön, med att tycka det var mysigt och vackert och allt det där.

Men nu har vi inte haft någon TV-signal på över två veckor, bilen har varit insnöad en vecka (något snille tyckte det var en bra idé att lägga all snön från uppfarten bakom min bil), det rasar ner snö från taket så till den milda grad att vi inte kan öppna ytterdörren ordentligt (man får liksom öppna en springa och klämma sig igenom med alla vinterkläder på). Dessutom ramlade jag i snön på väg hem från bussen. INTE KUL!!

Behöver jag tillägga att vår hyresvärds snöskyffel är trasig?

Istapp från förra veckan. Jag har i ren frustration slagit ner den med en sopborste.