Happy Halloween

Med två Harry Potter-nördar till föräldrar var det inte brist på fantasi inför årets kostymtillverkning. Det var faktiskt Jess som tipsade redan förra året men då var Freja så nykläckt att vi fick vänta. I år stoppade vi in henne i städskåpet (även om hon fått allt om bakfoten och mest stökar till hela tiden istället för att utföra hushållssysslor) för att få rätta känslan.
 
Färgade örngottet med kaffe och fick en hjälpande hand med mössan från mamma. Fixade öronen imorse och tadaa, ungen blev husalfen Dobby!
 
Dobby the house elf

Komsi komsi lilla torsdag

Väcktes 05:15. Barnet fick välling och somnade så småningom om. Det gjorde inte jag så när hon vaknade för dagen vid 07:15 var det bara att gå upp. Kul. Jättekul verkligen. Jag blir ju så himla trevlig när jag fått fem timmars sömn... Vintertid verkar inte vara vår grej, så i ett försök till att reboota ungen med två middagsvilor istället för en (så att hon inte somnar vid sju på kvällen utan återgår till åtta) gick...helt åt skogen. Hon gnällde och surade och skrek och höll på och somnade sedan vid elva - precis som hon gjort de senaste veckorna. Men än finns det hopp för hon sov bara i 45 minuter isället för de vanliga två timmarna så i eftermiddag kanske vi kan komma rätt trots allt.
 
I ett desperat försök till att känna mig som en människa är jag nu ensam hemma och vet inte riktgit hur jag ska disponera den här tiden. Äta? Duscha? Sova? Plocka ur diskmaskinen? Hetsäta det sista av chokladen? Surfa runt på Pinterest? Betala räkningar? Ringa Försäkringskassan? Dammsuga? Det glamourösa småbarnslivet bjuder på så många möjligheter.
 
Helst av allt vill jag bosätta mig i hallen och invänta brevbäraren då jag har ett paket från England som ska komma på torsdag. Men jag tror inte resten av familjen går med på det.
 
Och det kan bero på sömnbrist men jag tyckte det här var så roligt att jag skrattade så jag grät:

Project Life - planeringsark

Nu ska vi se. Nu har jag gett mig på både det ena och andra.
 
Jag hittade ett planeringsark på bloggen Mish Mash och blev inspirerad. Ritade en modell själv, scannade och skrev ut fler exemplar. Formatet blev dock lite knasigt och jag kunde inte göra om det till PDF av någon oklar anledning. Så jag började om och gjorde en digital design istället och nu verkar det som om jag har listat ut hur jag kan dela med mig av detta via Google docs.
 
Klicka på den här länken för att komma till arket. Bara att skriva ut och använda själv.
 
Upplägget är för Design A i veckoformat.