Omogen

Idag när jag kom hem från banken såg jag en tjej som var ute och joggade med en cigg i munnen... Aningen konstig kombination.

Klipp- och klistrauppgiften är klar och inlämnad. Det hela går ut på att kolla hur fusksystemet Urkund arbetar. På måndag ska labrapporten om Walle in (legoroboten som ser ut som Wall-E). Ska bara flytta därimellan.

Ikväll blir det bio med mamma och hennes väninna. Rättare sagt, först middag på Ester och sen bio på Facklan av alla ställen - Australia ska vi se så det är bäst att ha mat i magen då den är närmre tre timmar lång.

I övrigt är Baloo den mest omogna katt jag vet. Tidigare under dagen ylade han då han ville gå ut på altanen. Jag tyckte han kunde stanna inne så han inte får urinvägsinfektion i vinterkylan. Då bajsade han på mammas skor!

Vitaminbrist?

Fikade med Emelie idag - supertrevligt! Ser redan fram emot nästa gång.

I övermorgon flyttar jag. Lillebror har lovat att hjälpa mig packa så jag får det gjort någon gång. Jag går mest bara runt och tittar på saker jag borde packa ner utan att egentligen få någonting gjort.

Funderar på varför jag är så trött hela tiden. När jag vaknar, när jag åker tåg, när jag äter mat, när jag läser... Vitaminbrist? Eller bara vinterdepression? Borde köpa vitaminer! Sömnbrist är det i alla fall inte. Fast om jag ska köpa vitaminer kanske jag borde ta reda på vilken av alla vitaminer jag har brist på först... Fast försöker jag ställa en diagnos på mig själv via hjälp-dig-själv-scheman slutar det alltid med att jag har en dödlig sjukdom. Tror jag är lite av en hypokondriker. B12 har jag hört ska vara bra. Och magnesium. Och morötter.

(Seattle 061017)

Legolek

Om någon känner att den vill bli av med 5881 kronor kan jag ställa upp (precis just så mycket kostar en extremt bra flygbiljett tre veckor i juni, till Seattle).

Laborationen i skolan idag gick ut på att programera en Legovariant av Wall-E. Göra ett körschema med andra ord, få honom att reagera på ljus, ljud och avstånd. Tänk att få högskolepoäng för att leka med tekniklego i skolan! Kul var det i alla fall och jag och Line tänker leka mer med honom vid tillfälle (då pojkarna är på behörigt avstånd).

Ytterligare pappersarbete med Georges uppehållstillstånd, idag skulle han fylla i mamma/pappa/systrar och all information angående dem och som avslutning i varje ruta - "är den här personen en medsökande?" Men NEJ! Kan de inte börja med den rutan?

Någon som har bra tips på extrajobb? Speciellt till sommarn?

Imorgon ska jag i alla fall fika med Emelie på Kungsmässan och av en slump idag sprang vi på varandra på pendeln. Så vi fick grundat tills  imorn - ska bli riktigt roligt!