För Anja har tagit studenten...

Alarmet ringde 05.30 och en timme senare befann jag mig på jobbet. Hade bestämt mig för att gå in mina nya blå ballerinaskor, så lagom till lunch hade jag skavsår över hela fötterna. Hem en snabbis för att byta kläder och skor (för att gå in par nummer två - de vita ballerinaskorna), pendeln in till Göteborg, spårvagn till Redbergsplatsen för att möta upp mamma. Väl inne i scrapbookingbutiken på Danskavägen plåstrades fötterna om då de skavts hål på nya ställen. Köpte lite nya tillbehör och gick sen tvärs över gatan för att äta glass på Lejonet och Björnen.

Sen åkte vi till Lerum för kvällens stora händelse - Anja hade tagit studenten denna dag! Det bjöds på både buffé och tårta och det såg ut som att hon själv var nöjd med presentinnehållen. Själva var vi inte hemma förrän vid halv elvatiden och jag somnade innan jag hunnit skicka iväg ett sms till George.

Idag blir det städning. Mitt bokhylleprojekt har liksom avstannat på golvet och Kajsa, som är missnöjd med kattlådornas service, har kissat där två gånger samt preeeciiiis brevid mina skor vid ett flertal tillfällen. Jag fattar vinken... När katten är missnöjd med mitt golv är det änna dags att ta tag i det...

Ikväll ska jag, Frida och pojkarna fira Daniel som fyllde år igår. Sånt bangar man inte för.

Glad framtid

Josse har nu skapat sig ytterligare en ny blogg. Det tackar vi för då hon har vett på att uppdatera sin blogg till skillnad från vissa andra.

Åt middag på altanen idag. Chilichokladglass tillefterrätt. Starkt som attan. Slorp!

Morgondagen är fullspäckad från 6.30 till typ 20.00. Jag har därför inte tid att bli förkyld, so back off!!

De senaste Georgenyheterna är att han nu skaffat sig ett extrajobb och därför börjar det se ljust ut igen för det här med att han kan komma hit och hälsa på senare i år. Jag är superglad, om jag ska uttrycka det milt...

Tag 3 betala för 2

Tog min rena bil och körde ner till Halmstad. Strax innan Varberg var min bil redan nerkladdad med insektsinnehåll som inte gick bort med spolarvätska... Väl framme slog jag läger i Lundhs lägenhet. Josse kom över och vi tog med grillutrustningen ner på gården. Yvette, Shekhar och Helena kom också ner och vi lyckades genast sätta fyr på gräset runt en av engångsgrillarna. Grillspett, hamburgare och korvar delade på värmen och med potatissallad till det hela blev det väldans lyckat, trots pluppmusiken i bakgrunden (nästan i klass med D n' B-stuket).

Helena skulle plugga och Lundh jobba dagen därpå, så jag och Josse följde med Yvette och Shekhar hem för att spela Guitar Hero, Tekken och diverse kortspel, samt svepa några shots och mata katterna med ostbollar. Och stor dyrkning av den stora DVD-samlingen. En mycket trevlig helg som gärna görs om vi tillfälle. Fram på småtimmarna promenerade jag och Josse tillbaka igen och jag intog Lundhs studentlya för att snooza några timmar. (Bör tilläggas att Lundh var hos Jocke).

Morgonen därpå vaknade jag i värsta bastun (hade fått förvarningar). Efter mycket om och men tog jag med mina tillhörigheter och knatade ner till bilen för att höra att Perelli kommit på en 18:e plats i ESC. Lyckades spilla drickyoughurt på min sko och gav sen upp och åkte hem.

Bytte skor och så bar det upp till Floda med mamma för att fira alla möjliga dagar på en och samma dag hemma hos Erikssons. Det grillades även här, tittades på hästar, hälsades på ny flickvän och åts tårta innan det bar av hemåt igen.

I tisdags åkte vi fyra fröknar till Utholmen med alla 22 barn. Krabbfiske stod som första prioritet och många klädnypor hamnade i vattnet innan dagen var förbi. Själv lekte jag sjuksyster och plåstrade om skadade fötter, langade korv och försökte sitta i den lilla skugga som fanns. Ingen hade tänkt tanken på vattenflaskor till oss över 6 år, så väl tillbaka på förskolan var vi alla aningen matta...

På kvällen sågs senaste Indiana Jones-filmen, men för att vara ärlig var den inge bra. För mycket myror, för mycket plastfolie och för mycket utomjordingar. Tacka vet jag den heliga graalen.

Idag stannade jag hemma med symptomen för solsting. Nu under kvällen har det börjat bli bättre och det firades med fyra nya par skor (ta 3 betala för 2 på Skopunkten, fyra till mig och två till mamma).

image818