Fult och charmigt

A men okej, jag ber om ursäkt för fördröjningen. Då kör vi veckan i snabbspolning. Ready, set, go!

Onsdag (18), torsdag (19) och fredag (20) jobbade jag med feber, lagom kul med andra ord. Halsont, gröt i huvudet, muskelvärk (från springandet dessutom) och snor var några av de härliga symptomen. Inget att göra åt, bara att leva på. Hade några fina dagar utomhus med barnen i trädgården. Satt och läste boken som främlingen på bibloteket hade rekomnderat men jag vet inte riktgit om de när så fantastisk som han sa att den skulle vara... Hur som helst glömde jag den utomhus och när jag väl kom på det pissregnade det så den simmade runt i en av trädgårdsstolarna totalt genomdränkt... Pressade ur minst en deciliter ur den och la den sen på tork i badrummet... Insåg just att jag redan berättat om denna händelse... Ja, men upprepning skadar inte och nu tänker jag inte radera det senaste stycket, so deal with it!

torsdagkvällen plockade jag upp Sara i downtown efter att ha kört runt kvarteret 7 gånger (skojar inte) för att komma rätt. Och jag kom fel i vilket fall. Parkerade och gick och mötte henne istället. Saras familj är som sagt på denna sidan av Atlanten och de hade spenderat några vackra dagar i Canada. Sara var tvungen att avbryta idyllen med att komma tillbaks för att jobba... Busstationen låg i värsta knarkvarteren, okej kanske inte, men det kändes så, så vi speedade på till Sammamish där jag fick smaka på svenskt påskgodis. Hemkola har aldrig smakat så gott!

Fredagkvällen spenderades i Bellevue med några alvedon och Sara tillsammans på biografen med världens bästa stolar och där man får äta glass. Filmen "In the land of women" var inte så bra som vi hoppats på. Reklamen hade sett lovande ut men ack ack. Vänta tills den kommer på DVD kära ni. Adam Brody är förstås urkul utan att ens försöka, för att inte tala om hans mormor, men historien är så lam så att...så att... och nu försöker jag komma på nåt smart att säga här, men det går inte så jag tror jag struntar i det. Ni fattar poängen ändå.

lördagen (21) hämtade jag Sara och vi hade ingen större plan än att köpa duschtvål. Men som alltid när vi inte har någon plan så skaffar vi en under resans gång. Snurrade runt för att hitta ett McDonalds då jag hade ett kraftigt begär efter jordgubbsmilkshake men utan resultat. Bestämde oss för att köra mot Tacoma och se om vi hittade nåt på vägen. Mycket riktigt, i fulhetens metropol fanns det allt en gyllene mås. Med risk för att låta ytlig, så har jag aldrig sett så många fult klädda människor på så kort tid på samma ställe. "Man undrar ju om de ens vet att Cosmo finns", eller hur Lisa? Haha.

Gjorde en visit i Tacoma (var det verkligen rätt Tacoma nu, Sara?) och hittade Firemens Park. Låg högt belägen med utsikt över hamnen och Sara som är varningskyltsblind klättrade raskt upp på barriären så att jag fick hjärtsnurp. Som straff för sina synder fick hon fliser i fingrarna. Tittade på några vackra röda blommor och en totempåle innan vi bestämde oss för att här finns inte heller nåt McDonalds (detta var alltså INNAN vi hittade fulstället).

Partyartiklar införskaffades inför framtida bruk. Röda muggar saknas fortfarande.

På kvällen gjorde vi ett besök hos kära Matt och Björn. Fast Matt var inte hemma och Björn är som han är. Det var Daniel som bjudit in oss. Sen gick han hem. Jag och Sara beslöt oss för att åka hem till Rex och han-den-andre-som-jag-glömt-namnet-på för att spela Twister klockan 3 på morgonen. Jorå. Dom var dåliga, vi var bra.

Min söndag (22) gick åt till att barnvakta hemma hos Erika (sötungen som går i Pontus klass och bor längre ner på gatan). Kom dit vid elva, fick några idéer om vad vi kunde sysselsätta oss med (massa pysselgrejer, för Leslie hatar att pyssla, jag var i himmelriket). Erika är fem och hennes storasyster tror jag är åtta. Erika är typ den lättaste ungen att barnvakta, precis som min kära lillasyster. Inget gnäll en enda gång, trots att hennes syster var dum hela tiden mot henne. Allt vi gjorde var roligt, lunchen var det inga problem med och hon är så himla charmig. Hennes syster däremot... Jaja jag tycker om henne med.
När Leslie kom hem vid kvart i fem igen satt jag och Erika inne i vårt fort vi tillverkat av fyra pinnstolar och massa filtar och läste Tummelisa.

Tog mig till U. Village där Sara väntade och vi tog räserrundan runt eftersom Sara spenderat de senaste tre (?) timmarna där.  Jättefint väder var det så vi satte oss i T-shirts och lärde känna oss själva lite bättre med hjälp av våra nyinskaffade böcker.
Mat blev det på pastastället i Issaquah och så tog även den helgen slut.

Hade tänkt lägga upp fler bilder och grejer här men blogg.se har visst inte samma åsikt. Det kommer. Likaså fortsättningen. Nu ska jag försöka få ordning på mitt golv. Det kommer inte hända, men jag kan ju försöka intala mig själv det i alla fall.

Saras resedagbok har inte dött. Den är på semester.
48 dagar kvar