Shopping

För att liva upp stämmningen hemma hos oss och i höstmörkret tog jag efter VFUn med mig sambon in till Kungsbacka för att shoppa loss tillsammans med älskade Frida. Det blev fika, fniss, fula mössor och förbannat bra köp. För egen del blev det två koftor (grå och svart - glada höstfärger, någon som är förvånad?) och sambon fick sig tolv par strumpor och en tidning. (9 av strumporna ska jag dock byta då det var extra tunna och inte kommer värma sambons fötter det minsta till vintern). Frida hade så mycket i sina kassar att jag inte minns allt.

Väl hemma avslutade vi kvällen med den tredje Harry Potter-filmen. Haft maraton med en film per kväll den här veckan. Imorn blir det dock ingen för då jobbar jag fram till 22.00 (danskurserna drar äntligen igång igen).

Frida på H&M

Ajaj i magen

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Dagen har bestått av magont, dagisjobb och filmkväll och nu blir det till att krypa i säng. Imorgon är det VFU som gäller och sen ska jag träffa underbara Frida.

Bjuder på en nytagen bild på tjockisvalpen som nu blivit en liten hund. De som äger hundarna har dock tagit bilden. Nästan 7 veckor gamla har de hunnit bli och de har förvandlats från marsvin till små hundar!

Höstens VFU

Första dagen ute på VFU (verksamhetsförlagd utbildning = praktik). Trivs jättebra och känns skönt att ha några år mellan mig och eleverna (som nu går på högstadiet, till skillnad från förra året då jag var på gymnasiet). Trevliga lärare och trevlig stämmning. Jag kommer trivas.