Lyckorus i magen

Jag har valt rätt yrke. Även om det tar minst hundra år till innan jag är färdigutbildad så vet jag att jag har valt rätt och det på grund av konversationskursen i engelska jag har på torsdagar. Vilken grupp! Bästa gruppen jag någonsin har haft. Spontan aktivitet och spontana frågeställningar.

Vad är skillnaden mellan facebook och en blogg? Förklara facerape. Vad ska man ha en blogg till egentligen? Och hur fungerar det amerikanska skolsystemet egentligen? Frågor jag inte var beredd på men jag hoppas att de fick svaren de önskade.

Uppmuntran från varandra. Kakor och te, bara en sån sak, hade en av deltagarna med sig till oss alla ikväll. Jag får små lyckorus i magen när jag kör hem på torsdagskvällarna.

Mysighetsfaktorn

Nä men vi har det ju ganska mysigt hemma hos oss för tillfället. Har till exempel endast två par trosor kvar, resten är nerpackade. Likaså två skålar och två tallrikar. Måste ju öva till nästa ställe där vi inte har diskmaskin (första gången i mitt liv, bortskämd, javisst).

Min bitska lilla piraya

Idag har jag skrivit ut åtta A4-ark där ordet Inbjudan står skrivet i tre spalter. Jag har även ändrat teckenstorlek på själva inbjudetexten cirka tre tusen gånger. Och så har jag fått Ballerinakakor. Frida var med andra ord här för att fixa inför bröllopet och mutade lite med kakorna.

Annars har jag haft en grymt trevlig eftermiddag på jobbet. Vi börjar släppa Eric Saade (FINALLY) och går istället starkt på Min Piraya Maya med Trazan och Banarne. Rörelser och allt. Hatt och mikrofonstativ (av sopborsten såklart) är också med. Tror ni vi kan lyssna på Nickelback innan jul?

Frida och jag, november 2008 i samma bygdegård som bröllopsfesten ska hållas
Annan klädkod föredras dock vid nästa tillfälle