No more mess

Inte för att vi brukar ha det tipp-topp-dockskåp hemma hos oss men det märks att vi haft sjukstuga de senaste veckorna. Så vad gör min underbara sambo efter att han jobbat i 11,5 timme (det här hände igår)? Han kommer hem och sanerar hela köket. Tallrikar, grytor, stekpannpr och glas blev skinande rena, allt medan jag låg i soffan och tittade på Berg flyttar in och tyckte extremt synd om mig själv.

Nog för att jag kanske vill ha lite tyck-synd-om när jag är sjuk så att jag kan säga att det inte är så farligt och gå vidare med mitt liv och känna mig duktig men den här omgången tycker jag faktiskt synd om mig själv på riktigt. Ynklig är vad jag är. Och klen.

Såhär ser det inte längre ut hemma hos oss.

My pumpkin

Var på Willys i helgen och hittade en liten pumpa som jag blev blixtförälskad i. Jag var tvungen att ta hand om den. För mindre än fyra kronor fick jag med mig den lilla skapelsen hem och nu ska den få bo här så länge den vill. Är det okej om jag pratar med den eller blir det konstigt då?

My evening

Dagen har spenderats i soffan. Kvällen spenderas i soffan. Strepsil hjälper inte, bafucin hjälper, sova på soffan hjälper inte, juice hjälper inte, te hjälper inte och jag har redan överdoserat det rekomenderade dagliga intaget av Ipren. Alla idéer och tips är välkomna (just nu lockar halshuggning mest).