För ett år sedan...

...flyttade jag till det här lilla ombyggda garaget ute i Särö. Med betoning på i. Jag bor inte PÅ Särö.

Visserligen gick flyttlasset 1:e februari, men redan 31:e januari 2009 käkade jag, lillebror och mamsen pizza här samtidigt som vi installerade Wii-spelet och beundrade allt som var så nytt och fint.

Det var innan jag upptäckte att tvättmaskinen inte fungerade, att det inte fanns någon ventilation, att det blev fuktigt på rutorna bara genom att steka pannkakor, att det skulle uppstå mögel, att småkryp gärna kröp fram ur alla vrår, att madrassen var kass, att hantverkarna inte var klara med el och snickerier eller att det skulle droppa in snövatten från takfönstret i köket.

Då var det alldeles perfekt.

Då hade jag inte ens ett diskställ.

Mt. Laundry

Tvätta hemma hos oss är inga problem, torkningen däremot är en annan femma. Vi har ingen torktumlare och måste därför hänga allting (vilket visserligen är bra ur ett miljöperspektiv). I-landsproblemet är då att det tar lite tid att hinna igenom all tvätt (låter som om vi är en fembarnsfamilj, trots att vi bara är två vuxna människor), eftersom vi måste vänta på torkprocessen.

Senaste tiden har tvättberget totalt svämmat över och är nu utom all kontroll. Eftersom sambon dammtorkade ÖVERALLT igår kände jag pressen på att göra något likvärdigt. Så jag tog fram papperspåsar och började sortera...

Valda delar ur Mt. Laundry

9 papperspåsar senare...


Upptäckte just att mitt tvättmedel står hemma hos mamma...

Pontus teckningar

Två dejter med min amerikanska familj har nu uteblivit och en mindre irritation hade spridit sig i min kropp. Men så hade jag fått ett mejl med några teckningar Pontus (7 år) har gjort under höstterminen och då kunde jag inte annat än le.


Winter Scene

Älskar träden med barr på stammarna.
Spring Scene
Oklart vad cirklarna ovanför vattnet är.A day in the life
Är det pepparkaksgubbar som är ute och ror?Character Portrait
Jag tror det ska vara en indian (temat var Thanksgiving) men han är skrämmande lik någon jag inte vill möta i en mörk gränd.