Matdags

Idag har jag gjort lite nytta på Komvux, kändes bra och uppskattat. Det blev bilen till slut då jag segade runt som vanligt (tidsoptimist javisst!).
Malin M skulle jobba så vi skjöt på fikan (igen). Måste verkligen städa den här lyan, ser för grisigt ut. Men först av allt ska jag laga mat, trots att det är lite sent. Ska inte till Aranäs imorn så jag har gott om tid på mig innan Malin H kommer hit. Hade tänkt hinna baka lite innan också.

Nu kurrar magen jättehögt!
Suck. Bestämde mig för att göra köttbullar OCH köttfärs-sås köttfärs-ås sås av köttfärs. Saken är ju den att klockan snart är elva och jag inte har jättestorlust att rulla köttfärsen till små bollar. Det får bli pannbiffar (eller som Toddi kallar dem - lazy meatballs).
Utbudet på TV är som sagt begränsat så just nu går en av alla Fast and furious filmer (tror det är tvåan). Trots att den är superdålig sitter jag allt och håller i mig i soffan när de kör runt i Miami.

Pannbiffsdags!

Tisdagmorgon

God morgon. Här sitter jag i valet och kvalet om att ta bilen eller bussen till skolan. Tar jag bussen går den 09.59 men om jag tar bilen behöver jag inte åka förrän 10.10. Har dock inga parkeringspengar... Men å andra sidan har jag varken ätit frukost eller duschat heller. Suck.

Ska åtminstone vara med borta på Komvux i eftermiddag och då händer det lite mer än på Aranäs. Men nej, jag måste fixa lunch också!

Ute och cyklar

VFU-vecka den här vecken = sitta och glo. Fast imorgon kommer Malin M hit på fika och på onsdag kommer Malin H och eventuellt Sarah hit på fika (+ att jag är ledig både onsdag och torsdag) så egentligen har jag inget att klaga på.

George började skolan idag. Den här första perioden läser han matte, psykologi och engelska. Och hör och häpna, varje fredag har han en cykelklass! Först pratar de om näringslära och sen går de ut och cyklar i över en timme. Verkar ju helt pucko, men enda anledningen är att han får 2 credits för det istället för de vanliga 1 och han måste ta så många credits som möjligt. Får höra hur det går senare i veckan.

Nu är det dags att sova. Gonatt!