Harry Potter and the Deathly Hollows

Har ni sett den nya trailern för den sista filmen i serien om Harry Potter. Visserligen är filmen uppdelad i två delar (för att få med allting enligt filmskaparna, för att tjäna mer pengar enligt mig - de har ju hoppat över alla andra detaljer, varför skulle sista filmen vara så mycket viktigare helt plötsligt?).

Biobiljetter i födelsedagspresent borde ju vara vältajmat.

Fingerblomma

Medan jag låg ute igår upptäckte jag plötsligt två gigantiska fingerblommor vid sidan av altanen. Antingen har de vuxit upp extremt fort eller så har jag inte varit på altanen på ett tag... Båda är möjliga scenarion.

Visst är den häftig?

Clean kitchen

Jag är en sån där människa som ofta tänker "jag gör det senare" och tror att det ska bli lättare då. Det blir det oftast inte. Vad det blir är mer ingrott (i alla fall när det gäller köket). Tog mig därför i kragen igår och fejade runt i köket tills det såg ut som jag egentligen vill ha det. Nästa uppdrag är att låta det vara så fint ett tag framöver. Jag trivs så mycket bättre då (speciellt när halva nedervåningen består av just köket).Duken inhandlades på GeKås. Den här gången blev det rätt längd. (Förra året köpte jag en som var för kort och som legat åt andra hållet på bordet och drivit både mig och sambon till vansinne). Gör om, gör rätt. Nu blev det rätt.