Frodo finally left

I januari 2012 började jag läsa tegelstenen Härskarringen. Fram till sommaren samma år kunde jag ligga på mage och bläddra men sen gav jag upp med ca 250 sidor kvar. En bebis dök upp och boken är ju inte direkt lättläst (och jag visste ju hur det slutade tack vare Peter Jackson). Men så för ett par veckor sedan tog jag upp den igen. Den enda bok jag läst sedan Freja kom var Dan Browns Inferno och den plöjde jag på tre dar i somras. Dags att avsluta vad jag påbörjat. Och ikväll, 31 januari, läste jag äntligen ut den! Med betoning på äntligen.

Mission complete


Färgtema: Vit

Nytt färgtema. Vitt lakan, vit korg, vit body, vitt bakmått, vit äggdelare, vit bok, vit tratt, vitt mjukisdjur, vit plastlåda, vit halsduk, vit Wii-kontroll och vita tossor.
 
 

Gamla kvarter men nytt barn

I lördags var vi bjudna på dop i våra gamla kvarter i Linné. Vi tog gamla 60-bussen till vår gamla hållplats och promenerade i vårt gamla kvarter. Kändes som ett annat liv trots att det bara var tre år sedan vi bodde där.
 
Freja mutades med smoothie och majskrokar och när musikerna spelat klart applåderade hon glatt. Under fikat efteråt lyckades hon få hela bordets uppmärksamhet och hade så mycket för sig att hon inte somnade förrän vi var på väg hem igen (fyra timmar senare än vad hon brukar somna).
 
Hon hittade en traktor som hon fick grannen på andra sidan bordet att köra fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka.