En liten bit av Pamplona

Så min kära lillebror pluggar i Spanien den här terminen men det ska ju inte hindra honom från att se sin systerdotter. Freja däremot var inte det minsta imponerad av Skype idag. Jättekonstigt att han satt där och pratade inne i datorn (och nej det är inte första gången hon ser Skype) så hon tänkte verkligen inte prata med honom. Bara stirra. Och sitta i mitt knä och gosa i en halvtimme. Det har aldrig hänt i hennes snart två-åriga liv. Någonsin. Möjligtvis när hon var nyfödd. Så vi får väl ta och öva på Skype lite oftare från och med nu. Inte för att öva bort goset (det gör jag gärna om) men det vore ju kul om visade sig från sin lite mer vanliga sida (den som pratar precis hela tiden).
 
 

Umgås ni med er partner?

Mössa, vantar, halsduk och raggsockar på i morse. Hej hösten. Älskar höst men det där att gå och frysa hela dagen på jobbet är inget kul. Kan man ha termobyxer på sig inomhus eller tittar folk snett på en då?

Igår, hör och häpna, jobbade inte George. Så vad gjorde vi? Jag åkte på ett par timmars scrabookingträff och han och Freja sov middag ännu längre. Sen blev det veckohandling och så var dagen slut. Snopet.

Andra som också förstår tjusningen med fotoalbum.


En halv tesked i porslin

Butikskedjan TGR finns på flera ställen i stan. Nu har de även öppnat på Allum i Partille så jag tog ett varv när jag var där i måndags. Och nog för att det är en affär med en miljon saker ingen behöver så kunde jag inte motstå de här söta måtten i porslin. Perfekt till alla amerikanska recept vi har och mycket finare än de i plast.
 
Impulsköp för 20 kr