Förändringar

Okej, bara så ni inte blir skrämda när ni kommer imorgon (eller ja om typ 31 timmar) men visst har jag förändrats lite;

- Till en början har jag blivit sämre på att köra bil. Uttrycket "man blir som man umgås" gäller även i trafiken och här kör folk som puckon. Sen borde det tilläggas att de har ju inte asfalt överallt utan cementblock, så bilen skakar ju bara för det...

- Bli inte förvånad om jag använder uttryck som "moffa", "playmobil" istället för playmo och "käppa".

- Har i stort sett tappat allt vad TV-tittande heter. Inte ens The Nine eller Day break följer jag längre (trots att jag skulle vilja). Anledning till det har varit strömavbrott, översvämmning och TVn-är-blockerad-av-halva-min-garderob.


- Jag hänger inte med i vad som händer på hemmaplan, Seattle eller i världen heller för den delen. Har ingen dagstidning och läser gp.se typ två dar i veckan.

- Min "nya" frisyr har ni åtminstone sett på kort/webcam.

- 1/3 av min garderob är ny.

- Jag äter broccoli (!).

- Jag sköljer av disken innan jag stoppar ner den i diskmaskinen.

- Så har vi det faktumet att jag lagt på mig 6 kilo sen jag kom hit. Men Sara berättade igår om en tjej som varit här i fyra månader och som gått upp 21 kg så jag känner mig inte så skyldig längre.

- Idealiserar IKEA.

- Utevecklat laga-mat-kunskaper.

- Sist men inte minst så kan jag växla språk utan att själv tänka på det.


Ja fläktkillarna kom igår och tog bort brötmaskinerna men det luktar fortfarande så jag har fortfarande inget rum. Spännande och se vad som händer, för jag vill ha tillbaks det NU!
Markus sa att det antagligen tar en vecka för lukten att försvinna så jag tänker tända 23 doftljus och vinna!!

Var nere på impuls på IKEA igår med Sara och Therese. Mamma - jag köpte en getost. Köpte mig en ny huvudkudde också och en stor burk med Annas pepparkakor som vi ska ha till julmusten (tror det är 44 flaskor kvar).

Nu ska jag gå och leta efter min deodorant. Kan den ligga i scrapbookinglådan tro?