Badkarsäckel

Min dator är förmodligen död för all framtid, ingenting verkar fungera. Ska rådgöra med min handledare Axel imorn på VFUn. På tisdag är det bilbesiktning och på torsdag har jag klipp- och slingtid hos Ulrika i Skene. Nästa helg blir det Lund och sen är det bara några VFU-dagar kvar tills George är här!! Har något för mig varje dag tills han anländer, vilket verkligen underlättar.

Pappa, Anne, Alva och Pia var här idag på julfika (mamma hade bakat lussekatter) och för att kika på badrummet.

Och det hela började 18:e oktober då badkaret åkte ut med hjälp av lillebror och Filip...

Äcklet vi hittade under badkaret var mindre mysigt...


Fortsättning följer...

Total systemåterställning

Vår nya seminarieledare är ett ufomiffo med alldeles för trånga byxor - that's all that needs to be said.

Middagen i Stenkullen var toppenlyckad, åt alldeles för mycket av Ingers jätttegoda mat och sen häcklade vi Johan Palm tills han åkte UT!!!! Skrattade så jag grät åt tjejen som hyperventilerade bara för att den spinkiga lille ungen med nare råkade titta på henne. Ärligt talat, hoppas verkligen att hon skäms och skaffar sig ett liv istället.

Tittade även på halva Törnrosa med Matilda (3,5 år - ascool). Fick gömma mig bakom hennes rygg när onda féen kom så jag inte skulle bli rädd.
Den här lördagen bara försvann. Nu är det mörkt och jag har i stort sett bara tvättat, vikt tvätt och strukit tvätt. Betalat några räkningar. Ikväll ska vi till Kållered och äta mer mat för min morbrors fru fyller år här i höstmörkret. Har jag någon som helst energi kvar sen ska jag möta upp flickorna ute i Kungsbacka - de firar Malins 22 årsdag (som inte infaller förrän på tisdag).

Lillebror håller på att totalominstallera min laptop, bilderna är räddade så nu genomgår den en makeover och ska bli som ny (annars blir jag sur). Om 1,5 år är det förhoppningsvis jag själv som installerar om den (om den mot all förmodan lever såpass länge) för då har jag 90 högskolepoäng inom datorvetenskap.

Imorgon kommer pappa, Anne, Alva och Pia (hunden) hit på fika för att kolla in vårt nya badrum. Tills dess ska det bli skinande rent och bilder SKA läggas ut.

13 dagar kvar till George landar på Landvetter!!

Busy lady

Igår var en hektisk dag. Först föreläsning på Artisten om klimat, sen ner till Onsala för att jobba några timmar på dagis, sen in till Göteborg för att hämta mamma på jobbet, sen hem för att slänga i mig två mackor och så vidare till den sista danslektionen för i år. När jag kom hem vid 21 hade jag fortfarande inte ätit lunch...

Idag har jag varit nere på DäckBert med två fälgar till mammas bil. Skulle komma alldeles för sent till skolan (insåg att jag skulle till Vasaparken och har ingen aning om var man parkerar då)  så jag åkte till Kungsmässan och köpte julklappar till Désirée och Toddi istället. Just idag ska jag ta bilen in til stan för att när seminariet på Chalmers är slut ska jag plocka upp lillebror vid Liseberg och köra vidare mot Stenkullen för att äta middag hos våra kära vänner där och se på Idol.

Bäst att rusa, ska plocka upp Johanna alldeles strax.