Sleepy

Allt ar fortfarande jattebra. Somnbrist dock, men jag akte ju inte over halva jordklotet for att sova anda... Har lite angest over hur jag ska hinna med allt jag vill hinna med, men det ar val bara att inse att jag maste komma hit fler ganger.
Igar firades Saras 20-arsdag och ikvall ska jag antligen fa traffa George!
Ar hemma 1:e oktober igen som sagt.

Framme

Nu sitter jag i mitt gamla vardagsrum i Seattle. Sara har just tagit med flickorna till en lekplats. Resan gick bra och jag har redan hunnit socialicera mig med en hel del folk. Har inte med min egen dator och kommer darfor inte uppdatera under resans gang, men tar massor med bilder for att kunna lagga upp dem senare.
Pa lordag blir det brollop i ostra Washington och nasta mandag aker jag och George till San Diego. Kommer hem 1:e oktober igen.
Far jag mojligheten sa uppdaterar jag igen, men annars hors vi om tva veckor.

Jaefri

Lördag 15 september SISTA DAGEN PÅ JOBBET!!! Är lika glad som Frank i Bernard & Bianca i Australien! Jag är friiiiiiiiiii, jaefri,  jaefri, jaefri, jaefri, jaefri, jaefri!!!
Hade med mig en Magnus som skulle bli nytt söndagsbud... Det blåste halv storm ute så jag fick krypa in under en parkerad bil för att hämta listan som blåste bort. Tur att klockan bara var halv sex...
Var sen tvungen att åka till GP för att lämna tillbaka vagn, telefon, nycklar mm. Bästa tiden att lyssna på radio är en lördagsmorgon då solen skiner och du just slutat ditt sämsta jobb ever. Ingen reklam, inget snack, bara låt efter låt som du skrålande falskt sjunger med i, samtidigt som leendet på läpparna bara blir större och större. Jaefri, jaefri, jaefri!

Min egen säng är fylld med grejer inför resan så jag tog en slummer i brorsans säng för att ha ork till kvällens aktiviteter, dvs sju middagsgäster. Packade sen större delen av vad jag ska ha med mig, i äkta Sara-stil. I learned from the best.