Vitlöksmiddag

Provar med ett snäpp större teckenstorlek. Vad tycker ni?

Igår blev det god mat. Stekt potatis med morötter och vitlök. Stekt kyckling med alla kryddor, såser och vitlökar vi hade (nästan). Och så grönskar på det med lite vitlöksinfluenser. Lycklitvis gillar vi vitlök båda två och kunde sova i samma säng efteråt.

Danstävling

Lillebror och Louise dansar på Sinclairs dansskola i Frölunda och igår var det klubbmästerskap där de gick och blev tvåa i vals och vann i cha-cha. Domare var bl.a. Tony Irving. Vi hejjade på från läktaren mest av alla och hade stora plakat som kommenterades friskt av speakern. Vi var nämligen de enda som hade plakat med oss. Jo minsann. (Bör kanske tilläggas att det var lillasysters idé och att hon är nio). Duktiga var de i alla fall. Och snygga. Som alltid.

Etta i cha-cha-cha-cha-cha!

Just nu

Sambon julstädar. Först flyttade han på alla möbler. Sen kom han på att dammsugaren står under diskhon. Så han flyttade på alla grejer, drog fram dammsugaren och ställde tillbaka alla grejer.

När han väl dammsugit varenda liten millimeter kom han på att mopphinken också står under diskhon. Så han flyttade på alla grejer, drog fram mopphinken och ställde tillbaka alla grejer.

Han får starka armar lagom till jul.