Smidigt mellanmål

En ägodel jag är väldigt glad över är min mormors gamla mixer/blender. Den må vara orange men smoothies kan den minsann. Idag blev det mango, ananas och jordgubbar med naturell yoghurt. Sjukt smidigt mellanmål när macka har ätits till leda. Och eftersom jag det senaste 48 timmarna gått omkring och varit jättevarm (hej hej bebisen och dina effekter) så är ju frusna frukter/bär fantastiskt bra.
 
Gott och svalt

Om att komma hem med ingenting

Jo men det här med appar. Det är ju egentligen jättekäckt och för det mesta väldigt smidigt. Vad som inte var så käckt och smidigt var att jag kollade upp lagersaldot på en spjälsäng hos IKEA i morse. 8 stycken stod det. Bra sa vi och åkte. Väl framme stod lagerhyllan jättetom och personalen meddelade att de hade haft tre men att de var slut för dagen. Snopet. Blev inte ens en korv. Nya sängar kommer imorgon. Gissa vem som ska hänga på låset?
 

Ett steg närmre lapptäcket

Efter ett besök hos Myrins Textil har jag nu en del projekt att ta mig an. Tyg till bebislapptäcket är införskaffat tillsammans med några andra tyger som ska bli en väggbonad och en kudde. Det innebär bara raksöm. Jag borde klara av raksöm men med tanke på att jag inte har haft syslöjd sedan sjunde klass så kan det hända att jag får ett anfall eller två på maskinen. I mitt huvud ser allt superfint ut. Återstår att se hur verkligheten blir.
 
Smakprov på vad jag hittade hos Myrins