Göteborgstrio i Slottsskogen

Lite halvspontant tog vi oss till Slottsskogen i eftermiddags för en playdate med Felica och Adam och deras mammor och pappor. Vi var inte riktigt ensamma kan jag ju säga. Felicia hade med sig en boll. Det hade inte Freja. Freja punktmarkerade därför bollen större delen av vistelsen. Får nog ta och ordna en egen till henne.
 
Felicia och Freja var omedvetet välmatchade

Målarverkstad

Det var väldigt vad den kreativa ådran har skenat iväg den senaste veckan. Både vad det gäller barnpyssel/aktiviteter med Freja (jobbar på ett långt inlägg angående barnaktiviteter) och med Project Life-albumen (även där finns det planer på fler inlägg med tips och inspiration). Gillar att komma in i sådana perioder även om dygnet helt plötsligt får för få timmar.
 
Och jag har naturligtvis Pinterest att skylla för de flesta av idéerna. Inte alla. Men de flesta.
 
Igår till exempel blev det målarverkstad i köket. Jag som trodde att det skulle gå som med kritorna (att vi skulle behöva öva fem gånger innan hon förstod vitsen men nej då. Hon fattade galoppen med en gång och målade för kung och fosterland).
 
 
Sen blev det en sväng ner i badkaret

Det är fjärde gruppen nu (bara som admin)

Annan grej jag gjorde i lördags: hängde ett par timmar med fem andra kvinnor hos CiLi in Papers på Backaplan här i Göteborg. Inofficiell Project Life-träff kan man väl säga där vi smidde planer inför kommande månadsträffar. Hipp som happ blev jag administratör för ytterligare en facebookgrupp där vi är i startgroparna för att få till PL-träffar.