The Easter Candy Is Gone

Efter två tentaveckor på raken och en sommartidsomställning har jag totalt försummat livet denna regninga onsdag. Inte en enda liten vettig sak har jag fått gjort och påskgodiset är slut trots att det inte ens har varit påsk än.

Men! Jag har en början till min novell (till skrivarkursen jag går). Fast den skrev jag igår så det kan jag inte heller räkna som en prestation för dagen.

Kanske dags att ta mig ur morgonrocken och baka ett valnötsbröd eller två?

Eternal sunshine of the spotless mind

Att jag inte sett den filmen tidigare är ett mysterium. Det pratades så mycket om den när den kom (2004) men ändå blev det inte av. Förrän igår. Jag fick ju en presentcheck av min skrivar- och bloggkompis Catharina hos lovefilm.se och fick förra veckan hem två filmer i brevlådan (som jag själv hade valt).

Ett mycket trevligt (och tänkvärt) val. Sambon blev positivt överraskad han med och tyckte nästan om filmen mer än vad jag gjorde.

Bildkälla

About the frosting

Fick en fråga angående frostningen på blommornakortet till Camilla. Tyvärr fanns redan det vita kletet på blommorna när jag köpte dem (en av anledningarna till just varför jag köpte dem) så jag vet inte hur det kommit dit, men jag skulle kunna tänka mig att man kan få till liknande effekt med embossing. Någon som vet?