Den treåriga leopardungen

För tredje året i rad tog vi oss bort till lönnträdet för den årilga födelsedagsfotograferingen. Sen att fjärrkontrollen strejkade, barnet sprang åt fel håll alternativt lutade pannan mot objektivet så att det inte gick att fokusera och att löven inte riktgit hunnit bli sådär gula som jag hade hoppats på, det var inte så mycket att göra åt. Fick jobba med det vi hade.
 
Och nu är hon alltså tre år gammal. TRE. Hon skriver bokstaven F. Hon kan känna igen ungefär en tredjedel av alfabetets bokstäver. Hon räknar. Hon sjunger långa sånger. Hon står på ett ben. Hon avskyr att borsta håret men vill alltid ha håret uppsatt (även när hon sover). Hon skämtar. Hon pratar engelska näst intill obehindrat (ibland kan hon fråga om ord men det gör hon ju på svenska också). Hon gillar att måla. Hon har bättre bollsinne än vad jag och George har. Hon gillar "såklad" (choklad). Hon älskar böcker och film. Hon har ett läskigt bra minne. Hon vill gärna hjälpa till med hushållssysslor, favoriten är att bära kläder från vardagsrummet (jag viker) till sovrummet (där George lägger in i garderoben). Hon äter macka utan varken smör eller pålägg.
 
Hela förra veckan var hon en katt. Passande nog hittade vi en leopardmössa när vi var och handlade på hennes födelsedag. Det blir bara roligare och roligare att vara hennes mamma ♥
 
10:e oktober 2015

Kommentarer:

1 Patricia:

Vilka härliga bilder! :)

2 Jess:

Så fint <3

3 Mickaela Vildljung:

Det blev jättefint som vanligt:) Hon är så stor nu! Jag är impad på att hon är så duktig med alfabetet, men å andra sidan har hon ju en mamma som är lärare:)

Kommentera här: