Och så tillbaks 6 tidszoner igen

Söndag 5:e juli och måndag 6:e juli
 
Efter våfflor och bacon till frukost packade vi ihop det sista och så körde Johanna oss till flygplatsen. Inga köer vare sig vid bagageinlämningen eller vid säkerhetskontrollen. Vi försökte göra slut på en hög med mynt under lunchen men jag lyckades istället dra på mig fler mynt. Fail.
 
Bostons flygplats
 
Vi kom på planet mot Frankfurt och Freja var vaken hela resan över Atlanten. Mycket film för oss alla tre och samma mat som två veckor tidigare.
 
God morgon Europa
 
I Frankfurt flyttade de vår gate två gånger så vi satt och väntade vid tre olika innan vi fick gå på det mindre planet som skulle ta oss till Göteborg.
 
Denna gång hade vi bara två timmar i Frankfurt
 
I vårt huvud var det mitt i natten (men i Tyskland var det morgon) och Freja som sprungit runt och skrattat hysteriskt på flygplatsen somnade lagom över Danmark och sov sig sedan igenom landning, bagageutlämning, taxiresa och fortsatte att sova till långt in på eftermiddagen i sängen.
 
Nämen hej Göteborg!
 
Själv passade jag på att packa upp resväskorna och så kom mamma förbi för att säga hej och morfar köpte med sig glass och kom en liten stund han också.
 
Hemma igen ♥

Kommentera här: