Mera taxi, mera buss!

Fredag 3:e juli
 
Mer shopping. Kläder till oss alla tre. Och vid det här laget hade Freja stenkoll på var den lilla lekplatsen var i köpcentrat. Ni vet sådana där bilar som man stoppar i mynt i så att de rör sig. De första dagarna vi gick förbi tyckte hon det var roligt att sitta i dem. En dag kom en snäll morfar förbi, satte i sitt barnbarn brevid Freja och stoppade i några mynt så att bilen började röra sig. Jaha. Tack. Nu förstod Freja meningen med bilarna. George fixade mynt och så åkte Freja. Och åkte. Och åkte. Och sen fyllde Jerry på med några till åkturer.
 
Taxi, brandbil, flygplan, buss och tåg. Om och om igen. Den enda hon inte åkte på var hästen.
 
(Så nu kan vi knappt åka till Ica Maxi här hemma för där har de en bil och en helikopter och Freja som aldrig riktigt brytt sig om dem tidigare förstår nu precis varför de står vid utgången i mataffären...)
 
Jag hittade en trevlig leksaksaffär med trämat, trämagnetbokstäver, aktivitetstavlor i trä och sa jag att de hade träleksaker? Det blev en aktivitetstavla med olika låsanordningar och magnetbokstäverna (precis likadana som mina Seattlebarn hade).
 
 
Vi åt lunch i köpcentrats food court och sedan begav sig Jerry och Betty till sitt nya hotell i själva Boston och vi andra tre spenderade kvällen med Johanna som kommit tillbaka från sin minibröllopsresa (Brady jobbade).
 
Kvällens film: Frozen. Vi har ju bara sett den trettiofem gånger i år.
Nu med en extra detalj i form av Puck.

Kommentera här: