4th of July in Boston

Lördag 4:e juli
 
 George, Freja, Betty och Jerry
 
Packade in George och Freja i bilen. Körde till tunnelbanestationen (ca 35 minuter söderut). Parkerade. Tog två tunnelbanor och en buss och befann oss nu på flygplatsen. Där skulle vi försöka hitta en minivan av något slag för att ta oss till Jerry och Bettys hotell men efter en evighetsväntan, några dyra telefonsamtal och lite mer väntan kom de till oss istället.
 
Vänta, vänta, vänta. Och äta cream cheese.
 
Vi bytte till buss då vi vägrade sätta Freja i en minivan utan bilbarnstol och så kom vi då äntligen till Boston downtown där vi hade missat den stora paraden men vi såg konfettin på trottoaren i alla fall.
 
Lite kartläsning
 
Konfettin borstades snabbt upp igen
 
 Svängde inom den gamla kyrkogården igen
Freja i sitt nya 4th of July-linne
 
Vi promenarde bort mot parken istället för att ta några familjefoton och sedan blev vi hunfgriga och hamnade på en högljudd pub/restaurang.
 
Mycket folk överallt
 
 Bus i parken
 
Hamburgare till lunch
 
I med mat och så fortsätte vi ner mot hamnen för att se the Boston tea party då det var Jerrys stora önskan för dagen. Det var inte långt men om man går långsamt tar det en stund. Det var inte den kortbenta av oss som var långsam då hon satt i sin vagn.
 
 
Vi kom äntligen fram men väl på plats skulle vi ha behövt vänta (kändes som dagens tema) i över trekvart på en guidad runda så vi vände och gick mot Chinatown istället.
 
The Boston tea party
 
 Om jag minns rätt är den svarta byggnaden en bank
 
 Welcome to Chinatown
 
Så kom vi fram till parken igen och Jerry och Betty var trötta i benen och ville vända om till sitt hotell så vi hade kramkalas då det var det sista vi skulle träffas den här resan.
 
Zzzzzzzzz
 
Jag och mina två stjärnmedlemmar fortsatte upp för Charles' street (hallå gullig gata) för att komma till tunnelbanan där George tappade tålamodet över att behöva vänta på en hiss och så åkte vi till bilen och sedan tillbaka till Nashua.
 
Vyn från vår ytterdörr
 
Kvällen spenderades inomhus där vi såg fyrverkerier på tvn, åt korv och jordgubbspaj.
 
Minismällare. Varken jag eller Johanna var imponerade. George, Freja och Brady däremot...

Kommentera här: