On the road

Så började färden söderut. Tog oss ner till Olympia och kunde faktiskt spendera lite kvalitétstid med varandra på motorvägen. Nog för att vi reste hit ihop, men vi har knappt hunnit prata med varandra under de här veckorna.

Seattle downtown från norr

Väl framme i Olympia åkte vi till sjukhuset för att hälsa på Georges kära vän Jenny som tryckt ut sitt första barn - Logan - ett par dagar tidigare! Ett stavfel i efternamnet (ett i istället för ett e) gjorde att vi inte blev insläppta, så Justin (pappan till Logan) fick komma ut och hämta oss efter mycket om och men. De misstänkte väl att vi skulle stjäla en bebis eller något.

Jenny var jätteglad att få träffa oss då hon var trött på sjukhus, Logan däremot tyckte det passade att sova sig igenom hela visiten.

På vägen ut passade jag på att gå på tolatten och hittade följande skylt:

Har du kissat tryck handtaget uppåt, har du bajsat tryck handtaget neråt. Bara i USA.

Gjorde världens snabbaste besök hos Red Robin för att få dricka lite  strawberry lemonade innan färden mot Seattle började igen. Mer motorväg och mer kvalitétstid.

Seattle downtown från söder

Kommentarer:

1 Eva:

Ni verkar ha det härligt! Bara njut! Här i Norbotten/Sverige satsar vi på jordgubbar i morgon på midsommarafton, just Norrbottensodlade jordgubbar den här tiden på året är mindre vanligt...

2 Alexandra:

härligt, och fina bilder.

3 nona:

åh vad spännande! :)

Kommentera här: