Muffinsmasakern

Ett av dagens projekt var att baka muffins med de två vilddjuren. Lät ju som en bra idé, jag har ju bakat med tre andra vilddjur tidigare.

Gick till som följande:

Åh vad mysigt vi ska, nej rör inte den, ha. Eller hur? Här får du några vinbär att äta under tiden. Nej du får inte knäcka äggen. Ja jag vet att du kan det jag såg det när vi gjorde omelett förra veckan. Vi fiskade ju en del skal. Vem har slängt vinbär på golvet så att jag trampade i dem?! Nu blev ju min strumpa alldeles röd! Åh vad härligt geggigt. Ja du får hälla i bakpulvret. Är du törstig? Nej vi måste smälta smöret först. Här, drick äppeljuice och sluta gnäll. Hoppsan, förstår du nu varför du inte skulle göra så nu ramlade du ju ner från stolen. Ska jag blåsa på armen? Men släng inte nappflaskan på golvet bara för att den är tom. Kul att jag glömde ta upp vinbären så att jag trampade i dem igen!! Med andra strumpan!! Nej du får inte slicka på vispen än, jag måste steka pyttipanna först. Men hoppa ner på golvet då. Akta ugnen den är varm. Ja nu får du slicka. Nej men försvinn inte iväg nu vi måste byta blöja. Jo du har bajsat. Men måste du slicka vispen med pannan? Hallå kom och ät pyttipannan nu då. Var har ni plåtar i det här huset?

När det väl serverades muffins togs de tacksamt emot.

Eller?

Kommentarer:

1 Miss E:

Vilken härlig stund det låter som x) Hoppas du får rent de numera röda strumporna ;)

2 ida:

hahaha visst är det roligt med barn? Det bästa när man kan låna andras är att man får lämna tillbaka dem. Men sen har jag hört "andras ungar.." också;)

kram

3 Jess:

Låter som att du hade fullt upp! Och måste passa på att säga att bilderna på Desi i några inlägg ner var riktigt, riktigt fina :)

4 JHH:

Ojojoj!

Kommentera här: