Kladdkakemuffins


VIKTIGT:
Ta ut dem efter 10 minuter. Vid 11 är de inte så kladdiga längre. (Egen erfarenhet).

Tips: Jag brukar bara göra halv sats då vi inte är så många i det här hushållet. Sist hällde jag på lite strössel på de med espressopulver (egen idé) så att det går att se skillnad. Det finns ju de som är lite kinkiga.

Kommentarer:

1 Anja:

Svar:

Men det är ju skitbra! Grattis till framgången då :)

2 Daniel:

nami det godaste som finns!!!!

3 Mikaela Urbom:

åh så fina och goda de ser ut =D

4 Anonym:

nu blev jag sugen på nåt gott:)

5 Jessica [ myckelite om litemycke ]:

MUMS vad sugen jag blev :D:D:D

6 Malin:

Kladdkaka i portionsform slår aldrig fel :)

7 qb:

oh gott

8 Julia:

Mmmm det ser inte fel ut :D

9 Alexandra:

ooh mums^^

Kommentera här: