Besvikelsen på Gunnebo

Sånt man kan göra lördagen före första advent: gå på julmarknad för att inviga julsäsongen och få julstämning. Eller det var planen i alla fall. Jag och min blogg-/nördvän Jessica åkte till Gunnebo för att uppfyllas av julmys. Eeeh. Byggställningar runt slottet, grådassigt väder, klaustrofobiskt i husen och inte någon julmusik så långt öronen nådde. Vi hade väl målat upp något slags sagoscenario som blev platt fall. Inte överdrivet med säljare och absolut ingen stämning över huvud taget. Synd. Vi var klara under en timme och hade ingen önskan om att komma tillbaka faktiskt.
 
De små tomtehusen var visserligen gulliga
 
Jessica fotar tomtar
 
Ingen marknad utan mandlar
 
Inte ens fikat lockade
 
Annars var det en trevlig förmiddag då sällskapet var förträffligt och jag fick till och med en födelsedagspresent, men den var så fin så den förtjänar ett eget inlägg.
 
Jag åkte hem, satte på årets första julmusik (tänk att jag hållit mig ända tills nu!) och bakade saffransbiscotti då vi ska på födelsedagsfirande ikväll där födelsedagsbarnet önskat sig just sådana. Tänkte ta en vända ner till källaren (totalt ljug, jag kommer be George gå ner i källaren) och hämta upp advenstlådan så att vi kan få upp våra ljusstakar. Vi är de enda i vår trappuppgång som inte redan satt upp våra. Denna hets!

Kommentera här: