754 likes och 86 kommentarer

I fredags postade jag det här inlägget ↓ i den Amerikanska PL-gruppen. Gensvaret blev enormt! Scrapbookingvärlden är verkligen full av positiva människor. Det blev prat om både filmen och kakorna men framför allt var det kommentarer om att JA det där är ett perfekt sätt att spendera en fredagskväll.
 
Jobbar på 2014-albumet

Kommentarer:

1 Ninni - Vimsiga mamman:

Oj va kul :) ja måste framkalla över ett års bilder med lillen, måste verkligen ta tag i det :/

Svar: Börja i mindre skala så det inte känns som något jätteprojekt. Fuji brukar ha bra erbjudanden där du bara betalar frakten :)
Anna WK

2 Jess:

Nu är inte scrapbooking min grej men jag tycker ändå det ser ut som en ypperligt trevlig kväll :) Lär göra någon egen variant av det till helgen när Alex är bortrest, lugna hemmakvällar är inte att underskatta.

Svar: Jag har sagt det förr och jag säger det igen vi borde bo grannar med varandra! Vi hade kunnat sitta i samma soffa med varsin bok en fredagskväll och ha det jättemysigt utan att behöva prata ;)
Anna WK

3 Jess:

Haha, du kan konsten att måla upp ett lockande scenario för en introvert med lätt social fobi ;) Låter mysigt!

Svar: Lägg till levande ljus, varm choklad och några mysiga filtar (och det faktum att den andre kan gå hem när den vill eftersom vi bor grannar). Visst, visst, visst?! ;)
Anna WK

4 Jess:

Haha, var jag inte övertygad innan är jag det nu! ;)

Kommentera här: