Övernattningsgäst

Tisdag Jag och Toddi tog med barnen på en liten utflykt. Först hälsade vi på barnens gamla dagmamma, Carol. Där var det full rulle, hon hade tio barn där denna dag och jag förstår inte hur hon pallar det. När vi väl kom därifrån (barnen ville inte slita sig från sina gamla kompisar) åkte vi för att handla mat. Saken var den att klockan var runt ett och vi vanligtvis äter lunch vid tolv, så vi var alla hungriga. I just denna affär (PCC) var det tydligen okej ifall barnen åt inne i affären och tur var det för oss för annars hade vi inte kommit igenom den, trots att den är så liten (till och med mindre än Favoriten). Eftersom vi var så hungriga kom vi ifrån affären med hur mycket mat som helst. I stort sett allt som vi ville ha på hyllorna hamnade i kundvagnen... När vi kom hem hade Camilla äntligen somnat och Desirée var förstås hungrig så det blev min uppgift att först bära upp Camilla och sen bära upp alla kassar. Blev mycket spring i stentrapporna utanför oss, men jag höll mig aktiv i alla fall.
Ja sen fick förstås jag och Toddi lite lunch också...Vid tvåtiden...

Robin (Pontus 8åriga kusin) sov över, men de somnade inte förrän vid halv tolv... Inte för att det störde mig eftersom jag bor i källaren men det märktes dagen efteråt.

Onsdag Dödade min tolfte spindel, en ganska liten dock, men den räknas!
Efter lunch packade vi in de fyra barnen i två bilar och körde ner till beach cluben. Jag körde Volvon för första gången och den är helt klart mest lättkörd av de tre bilarna. Men så är det ju en Volvo också... Barnen fick springa av sig och vattendjuret Robin badade förtås trots att det var molningt och runt 20 grader i luften... Toddi tog med Camilla och Desirée till deras läkarbesök (de båda skulle få sprutor) och jag tog de två stora till U.Village för att köpa glass. Vi gick till Bartells för jag skulle köpa presentpapper och de hjälpte mig med det och välja ett kort OCH sånt där fint krussidull att sätta på paketet. De fick varsin glass och var sen nöjda. En av killarna med de normala vykorten stod i kassan (Dave heter han för övrigt, stod på hans namnskylt), ingen aning om han kände igen mig.

Vi promenerade runt lite så att de kunde äta sin glass (för jag ville inte ha kladd i bilen). När vi kom hem var klockan redan fem vilket betydde att jag slutat jobba men jag hade lovat att de skulle få hjälpa mig att slå in paketet och Markus var tvungen att åka och köpa blommor, så jag tog med barnen ner i mitt rum och vi var ett riktigt bra team tillsammans. Efteråt satte jag dem framför en film och sen var Markus hemma igen.

Fick mitt tredje paket från mamma, denna gången med halstabletter, strumpor, band till videokameran och Bamse i trollskogen på DVD. Pontus ska få den när han slutat ordentligt med nappen, och eftersom det är den med Hia-Hia och med sjörövarna lär jag också titta på den. Inget slår en bra Bamsfilm en regnig Seattle förmiddag!

Torsdag Halstabletterna kom genast till använding. Vaknade för första gången på 2,5 vecka och var utvilade (vilket kan bero på att jag gick och lade mig vid tiotiden igår), men hade riktigt ont i halsen.

Toddi fyllde 38 idag så det blev både "Ja må hon leva" och "Happy Birthday" flera gånger om. Hon blev jätteglad för min present och som jag sagt tidigare, jag var nöjd med resultatet! Robin (som fortfarande sov över) och Pontus slog in tre av Pontus' playmogubbar och gav dem till Toddi i ett riktigt snyggt paket.

Siegrid kom hit för att hjälpa till med barnen när Toddi åkte iväg för att få pedikyr. Jag hamnade med Pontus och Robin på en guidad tour i Annas privatliv. Robin ville se allt, inklusive mina dansskor och min tandborste. Hon och Pontus hoppade även in i min dusch och gjorde olika grimaser och till slut hamnade jag på golvet i mitt rum, brottandes med Pontus.

Toddi och Markus är på middag med Brooke och Pontus så Siegrid är här, men Robin har åkt hem. Hon hade nåt läger imorgon så hon kunde inte sova här en natt till, vilket var synd för jag gillar henne. Jag har sagt att jag stannar hemma ikväll om Siegrid behöver några extra armar, men än så länga verkar allt gå bra med de tre små. Hittade en film på TV som börjar åtta som jag tänkte jag skulle föröka pina mig igenom (reklamavbrott var tionde minut!).

Halsontet är borta nu ikväll, men jag tror det återkommer imorgonbitti igen. Tjohoo!

Kommentera här: